Vražedkyně Kučerová: »Kamarádku« utrápila hlady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vražedkyně Kučerová: »Kamarádku« utrápila hlady!

Kučerová u soudu.
Kučerová u soudu. (ČTK – Jaroslav Ožana)

Případ jako z hororu: Bezdomovkyně Jana Kučerová slibovala vážně nemocné ženě, že se o ni bude starat. Odtáhla ji ale skoro nahou na nevytápěnou půdu a zamkla dveře... Žena pak zemřela hlady! Otřesný případ bezdomovkyně Jany Kučerové (47) nyní řeší soud v Ostravě.

Kučerová se nastěhovala do bytu v OstravěPřívoze v únoru 2009. O svou těžce nemocnou kamarádku (†58) se nejdřív starala. Pak ji ale odnesla na nevytopenou půdu vedle bytu a nechala ji tam. V bytě klidně bydlela dál… Mrtvolu na půdě našel až po půl roce soused!

„Položila ji na kamennou podlahu na kus látky, oblečenou pouze do roláku, kalhotek a ponožek, a přikryla ji dekou. Nechala ji tam bez jídla i pití,“ popsala u soudu obžaloba.

Kučerová tvrdí, že známou na půdu odnesla až po její smrti. „Starala jsem se o ni čtyři roky. Pak asi měla mrtvičku, ležela a měla oči v sloup. Na peřině jsem ji odtáhla na půdu,“ vysvětlovala Kučerová před soudem. „Proč jsem nezavolala sanitku? Byl to zkrat. Pak už jsem se bála, že přijdeme o byt a skončíme na ulici,“ dodala bezcitná žena.

Přečtěte si
lepabrena
9. 2. 2012 • 20:02

V České republice je trvale porušováno právo občana na vlastní život. Posledně to potvrdil soud, když dnes odsoudil Janu Kučerovou za úmyslnou vraždu známé, o které se měla starat na pouhé d v a roky odnětí svobody! Justice je dnes ještě mnohem horší, než před rokem 1989! Tehdy existoval trest smrti a toto by si mnohý rozmyslel!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.