Němku našli uškrcenou v koupelně! Podezřelý z vraždy: Pes Tammy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Němku našli uškrcenou v koupelně! Podezřelý z vraždy: Pes Tammy!

Vypadá takhle chladnokrevný vrah?
Vypadá takhle chladnokrevný vrah? (Profimedia.cz)

Soud v německém Düsseldorfu řeší neobvyklý případ vraždy. Hlavním podezřelým je totiž pes oběti! Labrador údajně lehl své paničce na krk tak nešťastným způsobem, že se udusila! Mohlo se to skutečně stát, nebo je to jen chabý pokus skutečného vraha svést hrůzný čin na nevinné, bezbranné zvíře?

Sekretářka Christiane V. (†44) byla v listopadu 2010 nalezena uškrcená v koupelně svého bytu. Podezření ihned padlo na manžela Michaela V. (50), o němž bylo známo, že v opilosti dostává záchvaty vzteku a agrese.

Okamžitě byl obviněn z vraždy a odsouzen k 8 letům vězení. Případ byl ale po roce opět otevřen – muži nebyl prokázán motiv činu, navíc se objevil nový podezřelý! Jejich pes Tammy!

Michael tvrdí, že se osudného večera se ženou zpili do němoty. Ona se v noci zhroutila v koupelně, on ji nebyl schopen dopravit do postele, tak ji jen přikryl. Ráno ji v koupelně našel uškrcenou. „Musel ji zalehnout pes. Váží 35 kg, nejspíš se jí položil na krk a ona se udusila,“ obviňuje vdovec zvíře, které nemá šanci říci cokoliv na svou obhajobu.

Co labradorovi v případě prokázání viny hrozí, je zatím ve hvězdách. Jedno je ale jisté – pokud se nenajde důkaz, že Christiane uškrtil Michael, bude propuštěn na svobodu. Definitivní rozsudek by měl padnout tento týden.

Přečtěte si
ad-ga
2. 2. 2012 • 09:51

copak má pes tlapky na škrcení? jen by ji zalehl. za co pisálci berou peníze, že nesesmolí normální větu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.