Batole v Rusku pohltil chodník a… Našli už jen mrtvolku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Batole v Rusku pohltil chodník a… Našli už jen mrtvolku!

Pod matkou s kočárkem se otevřela obrovská díra.
Pod matkou s kočárkem se otevřela obrovská díra. (Profimedia.cz)

Jako každý den vyrazila Taťána Didorenková (26) v ruském Brjansku v neděli ven se svým 18měsíčním synkem Kirilem. Příjemná procházka centrem města se ale během zlomku sekundy změnila v horor!

Přímo před Taťánou se znenadání rozevřela země a chodník ji pohltil i s kočárkem! Matku se podařilo zachránit, malý Kiril ale zmizel v kanalizačních chodbách. Tam bohužel jeho krátký život skončil dřív, než stihl pořádně začít – po 28 hodinách našli už jen jeho mrtvé tělíčko…

Nejspíš zastaralá kanalizace způsobila, že se pod kočárkem rozevřela díra o velikosti 4 metrů čtverečních. Podzemní trubky v Rusku praskají poměrně často, příčinou jsou kromě stáří systému také extrémní rozdíly teplot – kanalizací proudí horká voda, zatímco venku panují třeskuté mrazy.

Unikající pára pak vytváří praskliny v chodnících. Už od samého začátku bylo takřka jisté, že batole nepřežilo. Otřesená matka ale stále doufala. Až do pondělního večera, kdy záchranáři tělíčko mrtvého Kirila objevili. Silné proudy odpadních vod ho za 28 hodin odnesly neuvěřitelných 6 kilometrů od místa, kde zmizel.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.