Feťák napadl děti tyčí: Už stojí před soudem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Feťák napadl děti tyčí: Už stojí před soudem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Soud se začal zabývat případem Borise Dankaniče (32), který v srpnu napadl v pražských Stodůlkách dvě děti železnou tyčí. Chlapce i dívku tloukl tyčí do hlavy a nyní mu hrozí 12 let kriminálu!

Neštěstí se odehrálo 26. srpna u Nepomuckého rybníka u stanice metra Hůrka (Aha! informovalo). Chlapec (14) a dívka (12) se podle svědků objímali u nedalekého křoví. Dankanič k nim podle obžaloby přišel a začal dívce nadávat. Chvíli poté ji uhodil tyčí do hlavy.

Když na něj kvůli tomu začal chlapec křičet, napadl i jeho. Obě děti byly po útoku převezeny do motolské nemocnice. Dívka musela zůstat v nemocnici několik dní, chlapec měl lehčí zranění. Dankanič se policistům k činu přiznal.

„Mrzí mě, že se to stalo,“ prohlásil včera muž, který žije jako bezdomovec a kromě schizofrenie trpí i závislostí na alkoholu a bere pervitin. Líčení bude pokračovat v lednu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.