Německý důchodce: Unesl prostitutku z Dubí! Vyskočila z jedoucího auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Německý důchodce: Unesl prostitutku z Dubí! Vyskočila z jedoucího auta!

Šlapky z Dubí nikdy nevědí, ke komu do auta nasedají...
Šlapky z Dubí nikdy nevědí, ke komu do auta nasedají... (ilustrační foto Profimedia.cz)

Soud v severoněmeckém městečku Dippoldiswalde řeší únos české prostitutky (22)! Německý důchodce Gerhard R. (69) prý dívku jménem Markéta P. naložil do auta v Dubí na Teplicku a proti její vůli ji vezl do Německa. Zachránila ji její odvaha: v zatáčkách u Altenbergu na opačné straně hranice z jedoucího vozu vyskočila!

Markéta zavolala policii a průběh únosu popsala takto: „Muž ve volkswagenu se mě ptal na cestu do Chebu. Nasedla jsem, abych ho navedla. On mě ale odvezl do hodinového hotelu Bolero. Tam ho ovšem nechtěli pustit, tak mě nacpal zpět do auta. Myslela jsem, že jedeme do nejbližšího penzionu, on ale přejel hranice a vezl mě někam do Německa!“ K prostituci se tedy otevřeně nepřiznala – vyhláška z roku 2007 ji v Dubí totiž zakazuje.

Co přesně měl chlípný stařec za lubem, Markéta netušila. Naštěstí se z jeho spárů stihla včas vymanit skokem z jedoucího auta! „Jinou šanci jsem neviděla. Počkala jsem, až v zatáčce přibrzdí, a vyskočila jsem do příkopu.“ Mladá žena naštěstí vyvázla bez zranění, přivolaní policisté ji na hranicích předali českým úřadům. Svého únosce popsala a velmi brzy sklapla past – drze si vyhlížel další oběť v Dubí!

V těchto dnech stanul chlípník před soudem. Markéta ovšem zmizela beze stopy, policie má tedy k dispozici jen její výpověď z okamžiku únosu. Jako svědkové by měli posloužit čeští policisté, kteří po mladé prostitutce stále pátrají. Gerhard svou vinu rezolutně popírá a trvá na tom, že jde jen o nedorozumění.

Přečtěte si
xell
23. 11. 2011 • 18:14

Všichni doufáme, že jí to policie věřila.Prostitutky jsou nejvíc důvěryhodné osoby Možná nebyl s její poskytnutou službou spokojen, nechtěl zaplatit, tak jí napadlo, že by ho mohla takhle potrestat, nebude přece pracovat zadarmo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.