Zneužil šest školaček, znásilnil přítelkyni, jenže... Nedokázali mu to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zneužil šest školaček, znásilnil přítelkyni, jenže... Nedokázali mu to!

Lukáš Dostál
Lukáš Dostál (ČTK – Igor Zehl)

Unikl zvýšení trestu! Brněnský krajský soud včera zprostil nebezpečného sexuálního devianta Lukáše Dostála (31) obžaloby ze znásilnění jeho přítelkyně.

Muži už před časem napařil olomoucký vrchní soud 7,5 roku vězení za znásilnění a zneužití šesti školaček (v činžovních domech je svlékal, osahával a zneužíval).

Nyní mu ale hrozilo zpřísnění trestu až na deset let! Podle soudu však k odsouzení Dostála není dostatek důkazů. Státní zástupkyně se proti verdiktu na místě odvolala. Násilník v červnu 2008 tehdejší přítelkyni pozval do svého bytu a navrhl jí, že jí z legrace dá na ruce pouta.

Partnerka souhlasila pod podmínkou, že je pak hned sundá. Spoutanou ji prý ale Dostál vysvlékl a znásilnil. Podle soudu prý žena musela tušit, že v bytě dojde k sexu. Lékaři označují Dostála za nebezpečného – trpí nejen pedofilií, ale i zvýšenou agresivitou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.