Krvavé drama v Kladně: Bodl rivala do krku a pak... Spáchal na ulici harakiri! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Krvavé drama v Kladně: Bodl rivala do krku a pak... Spáchal na ulici harakiri!

Lidem z okolních domů se naskytl hrůzný pohled...
Lidem z okolních domů se naskytl hrůzný pohled... (pro Aha! – Michal Baloi)

Do samurajského hororu se probudili včera obyvatelé Plzeňské ulice na sídlišti Sítná v Kladně. Před devátou ráno napadl nožem pod jejich okny muž (†31) jiného (26) a pak sám přímo na ulici spáchal doslova harakiri!

„Slyšela jsem křik. Přiběhla jsem k oknu a viděla, jak jeden ječí »chce mě zabít!«  a druhý běží za ním. Když ho doběhl, vrazil do něj kudlu. Pak zaběhl za strom a tam si rozpáral břicho!“ vylíčila Aha! svědkyně krvavého dramatu.

I další svědek popsal sebevraždu útočníka jako klasické harakiri. „Byl to strašný pohled. Střeva měl na chodníku,“ řekl.

Lidé přivolali strážníky, ti ale agresora našli už mrtvého. „Jeden z mužů silně krvácel z krku a byl při vědomí. Druhý ležel opodál – a již bez známek života,“ řekla mluvčí kladenských strážníků Markéta Fröhlichová.

Strážníci na místě také našli malý kuchyňský nůž. Napadeného, těžce zraněného muže odvezla záchranka do nemocnice, kde v kritickém stavu bojuje o život. Případu se ujali středočeští kriminalisté.

„Šetříme ho jako pokus o vraždy a sebevraždu. Zatím můžeme říci, že motivem činu byly osobní spory mezi oběma muži,“ řekla Aha! mluvčí středočeské policie Soňa Budská. Zda šlo o lásku, peníze či jiný konflikt neupřesnila.

Přečtěte si
hybes780511
6. 11. 2011 • 08:59

az za hrob.

aznom
5. 11. 2011 • 11:37

O dva kretény míň.To je v pohodě!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.