Další útok Romů: V přesile zranili dva »bílé«! Měli nože a železné tyče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další útok Romů: V přesile zranili dva »bílé«! Měli nože a železné tyče!

Jeden z napadených mužů, který skončil v nemocnici.
Jeden z napadených mužů, který skončil v nemocnici. (Reprofoto TV Nova)

Další brutální útok Romů! V ústecké čtvrti Mojžíš se dvojice mužů vracela z oslavy narozenin. Na parkovišti před domem je prý bezdůvodně napadli tři Romové s noži, později se k nim přidali dva další se železnými tyčemi!

Útok se odehrál v pátek večer, oba napadení utrpěli zranění a skončili v nemocnici. „Při odchodu domů přes parkoviště tam byli Romové, kteří nás prostě napadli a zbili nás tak, že jsme skončili v nemocnici,“ řekl TV Nova napadený muž.

Při incidentu utrpěl otřes mozku, ránu na hlavě, zlomeninu ruky a zápěstí a pohmožděniny po celém těle. Ze svých zranění se bude podle lékařů léčit nejméně dva měsíce. Druhý napadený muž už je v domácím léčení, po ráně do hlavy si však nic nepamatuje.

Podle svědků, kteří rvačku viděli, si útočníci počínali velmi surově. „Ležel na zemi bezvládný, dostal do zad a ještě mu šlápli na hlavu,“ uvedla jedna ze svědkyň. V domě, kde se měli útočníci po incidentu schovat, prý nikdo nic neviděl ani neslyšel. Jiní svědkové však tvrdí, že muži nejprve brutálně napadli Romy.

„Přijali jsme oznámení o napadení a případ vyšetřujeme,“ řekla policejní mluvčí Helena Mildorfová...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.