Tři hodiny držel a znásilňoval dívku: Policie už ho má! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tři hodiny držel a znásilňoval dívku: Policie už ho má!

Policie už ho má!
Policie už ho má! (PČR)

Brutálního násilníka, který v polovině září na dvoře domu v centru Prahy tři hodiny sexuálně týral studentku (20), zadržela policie včera ráno v Praze. Muž se zřejmě chystal k dalšímu útoku.

Oběť tentokrát díky policistům unikla znásilnění jen o vlásek. Podezřelého muže policejní hlídka zahlédla u Václavského náměstí. „Viděli chlapa, který táhl opilou holku. Tak ho vyzvali k prokázání totožnosti. Chvíli udával nesmysly, pak to »položil«,“ řekl Aha! informovaný policejní zdroj.

Bylo zřejmé, že jde o stejného muže, na kterého byl vydán zatykač, a policisté v terénu měli od kriminalistů jeho popis i fotografii. Nakonec muž uznal, že zapírání nemá cenu, a ke své identitě se přiznal. Do služebního auta už prý nasedl jako beránek.

„Muž (31) z Trutnovska byl obviněn ze znásilnění a loupeže,“ potvrdil Aha! mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. V cele nyní čeká na uvalení vazby. Zatím mu hrozí až 10 let vězení. Pokud bude mít jeho oběť trvalejší následky, mohl by za mřížemi strávit i 12 let.

Co se stalo?

Dívka se muže 17. září v centru Prahy kolem čtvrté hodiny ranní zeptala na cestu. Místo odpovědi ji zavlekl na dvůr domu ve Školské ulici. Tři hodiny ji tam věznil, bil, opakovaně znásilňoval a ještě jí ukradl několik set korun. Vyhrožoval jí, že pokud o tom někomu řekne, ublíží její rodině.

Přečtěte si
silvervoice
10. 10. 2011 • 14:05

Tyto násilníky buď taťka řezal nebo se s nimi mamka nemazlila. Všechny veledůležité rodiče, co si myslí, že dítě vychovají jen mračením se a nadávkami (studený odchov) je třeba nakopat do pr....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.