Deníku Aha! se ozvala další oběť podvodníka: On okrádá ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Deníku Aha! se ozvala další oběť podvodníka: On okrádá ženy!

Podvodník se snaží na ženy zapůsobit dojemným příběhem.
Podvodník se snaží na ženy zapůsobit dojemným příběhem. (PČR)

Poté, co jsme zveřejnili příběh ženy z Chrudimska, kterou okradl sňatkový podvodník, ozvala se nám další oběť. Muž, který se představuje jako Petr Pelíšek, zneužívá dobré srdce žen. Tvrdí jim, že má postiženého syna a potřebuje peníze na jeho operaci. Když je získá, zmizí.

„Mám přesně stejnou zkušenost! Pán se ve skutečnosti jmenuje Petr Melichar. Je rozvedený a opravdu má postiženého syna, ale nestará se o něj. Pouze se na něj vymlouvá. Soud ho dokonce za podvod na mně a mé rodině odsoudil, ale peníze už jsme stejně nikdy neviděli. Mně dluží 27 800 Kč a rodině dalších 64 600 Kč,“ tvrdí čtenářka Pavla.

Údajný Petr Pelíšek se má zdržovat v okrese Prahazápad. Tvrdí o sobě, že je hasič. Oběti loví na internetových seznamkách. „Dotyčný je obyčejný parazit, který zneužívá osamělé ženy a pak je okrade a zmizí,“ dodává čtenářka, která prý chce především varovat jiné ženy. Její svědectví, které by mohlo pomoci podvodníka dopadnout, už Aha! předalo policii.

Přečtěte si
kakadu2
30. 9. 2011 • 15:09

Včera psali, že ta ženská co vymámila z mužů miliony je prakticky podle soudu nevinná, snad nějaká podmínka, tak jakýpak podvodník, přece tvrdil těm ženským, že potřebuje peníze. Lidská hloupost je do nebe volající.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.