Otřesné: Strážník Bukvic zneužíval děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otřesné: Strážník Bukvic zneužíval děti!

Petr Bukvic
Petr Bukvic (ČTK – Radek Petrášek)

Takový rozsáhlý případ zneužívání mladých dívek ještě soudy neřešily! Bývalý strážník Petr Bukvic (25) z Železného Brodu zneužil podle obžaloby několik děvčat, kterým často ještě nebylo 15 let.

Včera jeho případ začal rozplétat soud v Liberci. Podle spisu se Bukvic zneužívání dopouštěl od roku 2006, kdy kontaktoval dívky v okolí, nebo se s nimi seznamoval na internetu.

Před jednou z dívek například masturboval, po dalších žádal orální nebo anální styk a  nutil je k souloži, přestože věděl, že jim ještě nebylo 15 let. Nahé dívky běžně fotografoval.

Podle svědectví jednoho z děvčat je Bukvic nahé fotografoval a souložil s ní dokonce ve sborovně základní školy v Jablonci nad Nisou. Další podle obžaloby na rukou spoutal kovovými pouty a poté znásilnil. Jiné údajně znásilnil ve spánku, velmi silně opilé.

Obžalovaný, který je nyní pacientem psychiatrické léčebny, se k většině skutků doznal, odmítl pouze obvinění ze znásilnění. Soud bude pokračovat v říjnu

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.