Nová fakta o mordu v Mukařově: Vrah obětem řezal hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová fakta o mordu v Mukařově: Vrah obětem řezal hlavy!

Obviněný Michael Galéz o motivu stále mlčí.
Obviněný Michael Galéz o motivu stále mlčí. (Reprofoto TV Nova)

Michael Galéz (21), který v Mukařově u Prahy brutálně ubodal tři lidi, podle posledních zpráv nejednal v afektu. Naopak se dvěma oběťmi nakládal velmi chladnokrevně...

Poté, co ubodal Zuzanu (†24) a jejího přítele Martina C. (†37), zůstal v domě ještě asi dvě hodiny. Těla zabalil do koberců, odnesl je do sklepa a dvěma noži z kuchyně se jim pokoušel odřezat hlavy. Informovala o tom včera TV Nova.

Tragédie pokračovala v okamžiku, kdy se rodiče Zuzany vrátili z nákupu a její otec Jiří J. (†48) ve sklepě útočníka překvapil. Začal vraha pronásledovat na ulici. Tam však Galéz vytáhl nůž a ubodal i jeho. Vše zřejmě proběhlo velmi rychle, neboť matka stále uklízela nákup.

To, že se něco děje, zaregistrovala, až když z okna uviděla hasiče, jak se sklánějí nad jejím mužem. Motiv hrůzného mordu je stále tajemstvím. Galéz (21) mlčí před policií i soudcem a údajně se nesvěřil ani svému právníkovi.

Podle lidí z okolí šlo o nenaplněnou lásku.Dnes se blízcí rozloučí se Zuzanou a jejím otcem na zádušní mši v kostele sv. Petra a Pavla v Říčanech. Do chrámu mají mít přístup jen příbuzní a přátelé. Na klid a bezpečnost v okolí bude dohlížet policie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.