Pohřbili školačku, kterou ubodal vlastní bratr Martin! Sbohem, Martinko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pohřbili školačku, kterou ubodal vlastní bratr Martin! Sbohem, Martinko!

Stovky lidí se včera přišly na městský hřbitov v Krnově rozloučit se zavražděnou Deniskou (†11). Tu v pondělí ubodal její bratr Martin (16).
Stovky lidí se včera přišly na městský hřbitov v Krnově rozloučit se zavražděnou Deniskou (†11). Tu v pondělí ubodal její bratr Martin (16). (Aha! – Dan Černovský)

Stovky lidí se včera přišly na městský hřbitov v Krnově rozloučit se zavražděnou Deniskou (†11). Tu v pondělí ubodal její bratr Martin (16).

Plačící spolužáci, zoufalá rodina i stovky jiných lidí, které příběh nevinné holčičky dojal. Ti všichni se včera v 11 hodin sešli na hřbitově v Krnově. „Sbohem, Denisko,“ neslo se ze všech koutů, když po smutečním obřadu ukládala rodina ostatky dívenky v bílé rakvi do země. Nekonečný zástup pak místo poslední vzpomínky doslova zasypal květinami a plyšovými medvídky, které měla tak ráda...

Lidé si během obřadu připomínali i další věci, pro které Deniska žila. Zajímala se o žraloky, doma měla akvárium s rybičkami. Právě teď měla pozorovat podmořský život v Řecku. A také nemohla být bez tance a spousty knížek. Jenže to všechno skončilo několika ranami nožem.

Nejhorší je, že rodina neví, proč musela Deniska zemřít rukou bratra. „Byla jedničkářka. On ji za to tak moc nenáviděl, že ji raději zabil,“ uvedl Aha! zdroj z vyšetřování. Motivem mohlo být ale také to, že školačka chtěla prozradit bratrovu krádež peněz z peněženky rodičů a ten se jí pomstil. Teď čeká ve vazbě na soud.



Přečtěte si
fiat
1. 8. 2011 • 16:36

Deniska a Martinka.... to je jedno ale co se slétlo havranů.....

gabi50
1. 8. 2011 • 12:55

akorát že holčička byla Deniska.Tjošku še nám to popjetjo,ty mena,čo?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.