Brutální vražda školačky (†11): Zemřela kvůli známkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Brutální vražda školačky (†11): Zemřela kvůli známkám!

Holčička měla život před sebou.
Holčička měla život před sebou. (Foto ČTK/Petr Sznapka, Facebook)

Smutek, slzy i zapálené svíčky a květiny. Kamarádi a sousedé včera vyjadřovali zármutek z brutální vraždy školačky (†11) z Krnova na Bruntálsku. Dívka byla nalezena s nožem v krku v tratolišti krve. Policie přiznala, že už dopadla podezřelého, podrobnosti však stále tají...

Podle ČT má se smrtí dívky něco společného její bratr (17). Podle některých informací se už údajně policistům ke strašnému činu přiznal. „Motivem vraždy bylo, že holčička byla jedničkářka, hodná, velice oblíbená. On ji za to tak moc nenáviděl, že ji raději zabil,“ uvedla žena obeznámená s případem přímo od kriminalistů.

Policie však zatím zveřejňuje jen to nejnutnější. „Zadržen byl muž podezřelý ze zvláště závažného zločinu násilného charakteru, jehož obětí se stalo jedenáctileté dítě. Vzhledem k okolnostem události i dalšímu vyšetřování zatím není možné sdělovat konkrétnější informace,“ řekla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Zhrouceným rodičům pomáhá psycholog. Před domem, v němž rodina bydlí, hoří svíčky a kamarádi mrtvé dívenky zorganizovali vzpomínkovou akci.

„Vzpomeňme si na naši kamarádku, vnučku, dceru, prostě cokoliv. Byla to super holka,“ píší na internetové sociální sítí Facebook.Přátelé děvčátka nechápou, proč k tragédii muselo dojít.

„Páchat něco tak hrozného na malém krásném andílkovi je zvrhlost. Vzít život dítěti je nejhorší zločin a ještě k tomu tak bestiálním způsobem, zůstává nad tím rozum stát. Přeji upřímnou soustrast rodině,“ vyjadřuje svou lítost jeden z kamarádů.



Přečtěte si
sharkfish
28. 7. 2011 • 09:22

jj, ale jak kde... jinde mu je 15, pak zas šestnáct... tady mu bude za chvíli 25

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.