Zavraždil babičku partnera...Trest: 15 let kriminálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zavraždil babičku partnera...Trest: 15 let kriminálu

Zavraždil Petr Boháček partnerovu babičku?
Zavraždil Petr Boháček partnerovu babičku? (pro Aha! – Marcela Durasová)

Ubodal partnerovu babičku (†79) a tělo se pokusil ve vaně rozpustit louhem!

Včera si za svůj čin (deník Aha! informoval) vyslechl Petr Boháček (22) z Klatov trest. 15 let se bude na nebe dívat skrz zamřížovaná okna.Stařenku Boháček zavraždil loni 29. listopadu v jejím bytě v Klatovech, kde žil se svým partnerem (34). V hádce ji srazil na zem a zasadil jí čtyři rány nožem.

„Již první z nich byla podle soudních znalců smrtelná,“ uvedl soudce Jan Špeta.Brutální vraždě údajně přihlížel i vnuk oběti. Po vraždě měli s partnerem tělo odtáhnout do koupelny a nechat ve vaně.

Druhý den koupil Boháček hydroxid sodný, tělo jím zasypal a zalil horkou vodou. Částečně rozložené tělo nalezl až syn mrtvé ženy. „Tělo bylo za 24 hodin z 80 procent poleptané, louh oddělil části rukou a nohou od těla. Kromě kůže a masa se už začaly rozpouštět i některé kosti,“ uvedl soudní znalec.

I tak bylo ale prokázáno, že první rána nožem zasáhla srdce, další tři plíce. Napadená zemřela v důsledku vykrvácení.Boháček se nejprve k činu přiznal, poté výpovědi měnil a nakonec vinu svalil na přítele. Vnuk oběti se po výslechu na policii zhroutil a byl hospitalizován a stále se léčí na psychiatrii.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.