Výtah smrti: O hlavu šlo více lidem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Výtah smrti: O hlavu šlo více lidem!

Kriminalisté se dívají do šachty výtahu, který v neděli uťal muži hlavu.
Kriminalisté se dívají do šachty výtahu, který v neděli uťal muži hlavu. (Aha! – Karel Kopáč)

Výtah smrti ve Slavíkově ulici na pražském Žižkově, který v neděli časně ráno utrhl hlavu muži, už nejezdí. A podle obyvatel domu je zázrak, že se podobná tragédie nestala dříve!

„Okýnko ve dveřích výtahu bylo rozbité dobré dva týdny. Lidi se běžně dívali do šachty, jestli výtah jede,“ řekl Aha! muž z domu. Včera byla zdviž mimo provoz a otvor v jejích dveřích zabedněný.

Na to, co neštěstí předcházelo, jsme se chtěli zeptat i exmanželky nebohého muže, která údajně v domě ve čtvrtém patře bydlí. Nebyla tam, dveře bytu navíc policie zapečetila. „Je běžné, že když takto tragicky zemře uživatel bytu, tak ho policie prověří a do ukončení vyšetřování zapečetí,“ objasnila policejní mluvčí Eva Miklíková.

Zdviž muži rozdrtila a částečně usekla hlavu. Přivolaný lékař už mu nemohl pomoci. Policie sice předběžně vyloučila cizí zavinění, přesto nařídila soudní pitvu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.