8x bodl do táty - teroristy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

8x bodl do táty - teroristy!

Stanislav Galuška včera u soudu.
Stanislav Galuška včera u soudu. (pro Aha! – Robert Heč)

Za pokus o ubodání vlastního otce dostal včera u soudu Stanislav Galuška (45) z Uherského Ostrohu na Uherskohradišťsku trest pět let za mřížemi. Ten kvůli otci před lety přišel o část jazyka.

Vloni v říjnu zasadil svému otci v opilosti osm bodných ran. Senior přežil jen díky včasnému zásahu lékařů. „Nízký trest ovlivnilo několik faktorů. Především vyšlo najevo, že otec syna odmalička psychicky terorizoval, často ho bil holí. A to se stalo i v den útoku,“ okomentoval rozsudek soudce Radomír Koudela.

Stanislav Galuška řešil spory s otcem útěkem k alkoholu. Postupně se z něj stala lidská troska. Přišel o práci, utekla od něj manželka i s dcerou. Před třemi lety se pokusil vypitím louhu o sebevraždu. Přežil. Hydroxid sodný mu však vypálil jazyk a trvale poškodil vnitřnosti.

„Hned druhý den po návratu z nemocnice mě otec zase zbil. Neměl mě rád. Přesto mě mrzí, jak to vše dopadlo. To se nemělo stát,“ prohlásil před soudem.

Stanislav Galuška

Přečtěte si
eremita
20. 4. 2011 • 22:04

 Ten pán si prožil dost ošklivého, jenže ve středním věku si dovolit přijít o rodinu kvůli tátovi je dost ujeté. Má přece už dávno svůj život, nezávislý na otci. Pan Galuška starý i mladší fakt nejsou normální....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.