Zmlátil slepce: Vyvázl jen s podmínkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zmlátil slepce: Vyvázl jen s podmínkou!

Alois Hudeček se svou vodicí fenkou Iris. Teď se bojí, že o ni přijde.
Alois Hudeček se svou vodicí fenkou Iris. Teď se bojí, že o ni přijde. ( pro Aha! – Marek Hofman)

Neuvěřitelné! Skandální případ, kdy útočník (64) surově napadl a zmlátil nevidomého muže (64), má šokující dohru. Agresor totiž vyvázl jen s podmínečným trestem!

Slepec, který si svým každodenním postáváním přilepšoval živobytí almužnou, byl napaden mladým mužem, který proti slepecké holi vyrukoval se zaťatými pěstmi.

„Ty nejsi slepej, ty to jenom děláš! Přestaň to tady na ostatní hrát,“ hulákal podle svědků na postiženého muže. Ten se proti urážkám ohradil, což útočníka ještě více vyprovokovalo.

Přiskočil a začal slepce mlátit pěstí surově do obličeje a přestal, až když se muž pod přívalem úderů skácel na zem. Násilníka naštěstí velmi brzy zpacifikovala přivolaná policie.

Přestože útočníkovi hrozily až tři roky v chládku, vyvázl jen s devítiměsíčním trestem, který byl podmínečně odložen na dva roky! A proti rozsudku se nikdo neodvolal...

Přečtěte si
nanela
8. 4. 2011 • 23:58

potrestat aby si to už nikdy nedovolil co je to za trest podmínka vždyť to je méně než tučná pokuta to měl dostat namláceno i ten soudce aby se probral k životu jinak se těchto hajzlovin nikdy nezbavíme a zachvíli se budeme bát vylézt na ulici

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.