Vyhazovač Saddám (31): Louplo mu v koleni a vraždil - Trest 14 let basy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyhazovač Saddám (31): Louplo mu v koleni a vraždil - Trest 14 let basy!

Saddám u soudu.
Saddám u soudu. (Aha! – Petr Novotný)

Jediná věta: »Jdi do pí*i« a loupnutí v koleni vyprovokovaly vyhazovače z pražského baru Tsunami Ondřeje Spálovského (31), přezdívaného Saddám, k vraždě.

Za zabití opilého hosta, táty dvou dětí Michala M. (†32), si včera odnesl od soudu trest 14 let basy.

Saddám zaútočil loni 17. září půl hodiny před půlnocí poté, co ho přivolala barmanka kvůli muži spícímu na pohovce. „Po příjezdu se snažil muže vzbudit, ten však nereagoval, a proto ho v úmyslu usmrtit několikrát udeřil do obličeje, hrudníku a zad. Napadený se nepokusil o obranu, přesto ho Spálovský strhl na zem, kde do něj opakovaně kopal,“ uvedla státní zástupkyně. Tím mu způsobil vnitřní zranění a Michal M., zaměstnanec Pražského hradu, na místě zemřel na selhání srdce.

Spálovský se hájil, že se muže snažil vzbudit zacloumáním, poté ucítil bolest ve svém operovaném koleni a myslel si, že ho kopl. Proto ho udeřil pěstí. „Byl jsem si absolutně jistý, že mě kopl,“ uvedl doslova. Samotný útok si prý nepamatuje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.