Zločin z lásky: Zpronevěřila 6 milionů! Na dárky pro milence... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zločin z lásky: Zpronevěřila 6 milionů! Na dárky pro milence...

.
(Profimedia.cz)

Láska k propuštěnému vězni dovedla bankovní úřednici Evu Brachtlovou až před soud. Kvůli milenci Robertu Gregušovi během jednoho roku zpronevěřila postupně z pokladny České spořitelny téměř šest milionů korun!

Za ty příteli kupovala auta, hodinky a zlaté šperky. Včera se jejich případem v odvolacím řízení opět začal zabývat Krajský soud v Ostravě.

Úřednice se s Robertem Gregušem seznámila přes inzerát v době, kdy pobýval ve věznici Vinařice. Ihned po propuštění si jej k sobě nastěhovala a začala zahrnovat pozornostmi.

Nejprve prodala byt po babičce, aby mohla uhradit jeho 100tisícový dluh. Když jí vlastní peníze došly, začala si je brát z pokladny pobočky banky, kde pracovala. „Celkem pak od března 2008 do srpna 2009 z pobočky neoprávněně odnesla 5,7 milionu korun,“ uvedla státní zástupkyně.

Z nakradených peněz koupila Gregušovi dvě auta (porsche a alfu romeo), zlaté prsteny, řetízky a hodinky. „Hluboce ho milovala a nadále miluje, i když z jeho strany nebyl tento cit dostatečně opětován,“ napsala žalobkyně v odůvodnění obžaloby.

Krajský soud v Ostravě už před časem vynesl rozsudky, žena má ve vězení strávit pět let, milenec o rok méně. Proti verdiktu se ale oba odvolali, stejně jako státní zástupkyně.

Přečtěte si
ja01
8. 3. 2011 • 19:52

Nechápu, jak je to možné. Přeci se všude, kde se dělá s penězi provádějí pravidelné uzávěrky. V ČS je takový binec, že na to nepřišli? Kdo to zaplatí? Odpověď je známá dopředu. Klienti ČS na poplatcích. Jeden z dalších důvodů proč ČS po 30 letech opustit. Už o tom uvažuji hodně dlouho. Zase jeden kamínek do skládačky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.