Šílenec v mercedesu: 215 km/h na devadesátce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šílenec v mercedesu: 215 km/h na devadesátce!

Pirát jel rychlostí 215 km/h.
Pirát jel rychlostí 215 km/h. (PČR)

A je tu další případ do nebe volajícího silničního pirátství! Rychlostí 215 km/h hnal v úterý svůj mercedes 40letý cizinec po silnici, na které je přitom povolena pouhá devadesátka!

A nebyl to mezi Ostrovem a Karlovými Vary jediný šílenec, kterého dopravní policisté přistihli....

„Cizinci naměřili policisté rychlost přes 210 km/h. Přestupek bude oznámen na magistrát města Karlovy Vary,“ uvedl mluvčí karlovarských policistů Pavel Valenta.

Řidiči hrozí pokuta ve výši pět až deset tisíc korun a zákaz řízení na území ČR na šest až dvanáct měsíců. Může přijít i o body, ale vzhledem k tomu, že jde o cizince, tak mu takový postih bude fuk. Body totiž platí jen v Česku...

Policisté piráta paradoxně odhalili ve chvíli, kdy předjel policejní auto stíhající jiného řidiče, jenž si to svištěl rychlostí 130 km/h...

Trpišovský zůstává bez auta

Aleš Trpišovský

Podnikatel Aleš Trpišovský (43), který na konci prosince na dálnici D1 údajně prudkým brzděním trestal jiné řidiče za pomalou jízdu, je bez svého vozu s prominentní značkou »2222«. „Od prosince má policie auto zadržené. Nevím proč. Chápu, že se musejí udělat znalecké posudky, ale že by dva měsíce musel každý den znalec něco posuzovat? To asi ne... Doba na prohlížení vozu je strašně dlouhá,“ postěžoval si serveru Tyden.cz advokát Trpišovského Michal Pacovský.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.