Smrt školáka (†10): Vyšetření prý byla v pořádku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smrt školáka (†10): Vyšetření prý byla v pořádku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vyšetření a výsledky testů školáka (†10) z Brandýsa nad Labem, který v neděli zemřel, byly údajně v pořádku.

„Lékaři provedli všechna vyšetření. Vzali chlapci krev a udělali testy. Ty neprokázaly ani bakteriologickou infekci, ani rozvrat vnitřního prostředí. Všechny výsledky byly v normě,“ řekla včera mluvčí pražské Thomayerovy nemocnice Martina Štanclová.

Proto podle ní lékaři chlapce poslali domů. Tam mu v neděli stoupla horečka ke 40 stupňům, hoch upadl do bezvědomí, a než přijela záchranka, zemřel. Případ šetří policie. Příčinu chlapcovy smrti odhalí nařízená pitva.

Přečtěte si
liun
2. 3. 2011 • 01:19

Jake mel chlapec zdravotni potize,ono totiz i pres vsechna vysetreni s pozitivnimi vysledky se mohlo predvidat hrozici nebezpeci ohrozeni na zivote.Je bezne ze u nemocnych deti nez se prevezou z domu k lekari , se priznaky nemoci viditelne zlepsi,takze nabyvaji spis dojmu ze vlastne ani tak nemocne nejsou ale po prichodu domu a zvlast k veceru a v noci se jejich zdravotni stav opet zhorsuje a pokud se rodicum nepodari beznymi leky stav zlepsit tak jim nezbyva nez dite opet prevazet z domu do nemocnice .Je podivne ze si chlapce nenechali v nemocnici na pozorovani do druheho dne .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.