Za smrt kamarádů dva roky basy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Za smrt kamarádů dva roky basy!

Čápek před soudem tvrdil, že si nic nepamatuje.
Čápek před soudem tvrdil, že si nic nepamatuje. (pro Aha! – Jan Čada)

Dva roky nepodmíněně a zákaz řízení na pět let. Tak zní včerejší rozsudek zlínského soudu v případu Petra Čápka (23), který zavinil smrt dvou kamarádů.

Loni 7. března je vezl z oslavy narozenin v Uherském Hradišti. Ve velké rychlosti brzy ráno havaroval u obce Topolná a po nárazu do druhého vozu skončil jejich peugeot v poli. Na místě zůstali dva mrtví, řidič utekl.

„Auto jsem asi řídil, ale paměť se mi vrátila až odpoledne,“ překvapil mladík soud výpovědí. Policie se původně domnívala, že vůz řídil jeden z mrtvých, až večer po shromáždění dalších důkazů ale zadržela viníka v místě bydliště. Alkohol u něj po zhruba sedmnácti hodinách od havárie nezjistila a soud jej také neprokázal, přestože Čápek pravděpodobně před jízdou pil. Trest se přesto obhájci silničního vraha zdál tvrdý a na místě se odvolal.

V troskách jeho auta zemřeli dva lidé.

Přečtěte si
ressi
24. 2. 2011 • 17:52

jo je to blbý, ale takovejm bych dávala vysoký tresty, jako odstrašující případy, a tem mrtvím už to život nevrátí a stím bude žít ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.