Herec Pavel Nový (69) o Slovácích: Proč jim vadí můj sex? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Pavel Nový (69) o Slovácích: Proč jim vadí můj sex?

Zuzana Kronerová a Pavel Nový natočili erotickou scénu.
Zuzana Kronerová a Pavel Nový natočili erotickou scénu. (film Bába z ledu)

Stop sexu Zuzany Kronerové (65) a Pavla Nového (69). Tak se postavila slovenská veřejnoprávní televize k tolik diskutovaným intimním scénám ze snímku Bohdana Slámy (50) oceněného šesti soškami Český lev. Herec i režisér tvrdí, že tím zničili film.

Zatímco u nás diváci viděli Bábu z ledu, která byla dokonce nominovaná na Oscara, těsně po vyhlášení cen České filmové a televizní akademie už v březnu, na Slovensku ji televize odvysílala až teď. A způsobilo to neskutečný poprask. V nejlepším filmu roku 2017, kterého byla součástí i postelová scéna Nového jako Broni se Zuzanou Kronerovou alias Hanou, najednou chyběla. Režisér je z rozhodnutí televize v šoku. „Je to strašné, zmrzačili film. Udělali to samé, jako kdyby z knížky vytrhli několik stran. Nechápu, jak se něco takového může stát,“ komentoval celou situaci.

A přestože samotná herečka se nechala slyšet, že to neřeší, Nového to velmi rozhořčilo. „Souhlasím s Bohdanem Slámou,“ napsal deníku Aha!. Intimní záběry, na kterých se hlavní hrdinka snaží nevydařený pohlavní styk zachránit olivovým olejem, kterým si natře intimní partie, bral od začátku tak, že do děje patří. „Ta funguje sama o sobě. I nemehla v posteli můžou dobře dopadnout,“ řekl se smíchem a dodal: „Je v tom obojí – neštěstí i něžnost. Protože pro chlapa je neúspěch v sexu opravdu neúspěchem. To je to nejzákladnější.“

Nevhodné scény
Slovenské veřejnoprávní televize RTVS, která je koproducentem filmu, vysvětlila proč snímek odvysílala bez tolik diskutovaných scén. „Na základě audiovizuálního zákona a s ním související vyhlášky jsou programy nevhodné pro věkovou skupinu do 18 roků, což byl případ i kinoverze Báby z ledu, která obsahuje zobrazení erotických pomůcek nebo erotické scény. Je přirozené, že jsme film chtěli odvysílat v prime timu, a ne po 22. hodině,“ řekla mluvčí RTVS Erika Rusnáková.



Přečtěte si
234jarmila@...
12. 6. 2018 • 20:13

Tohle odpudivé pr.ase, P. Nový, se chlubí tím, že neumí popojíždět v koloně, já se divím, že tenhle starej křivák, ještě smí řídit auto!

sassanka5522
12. 6. 2018 • 10:08

desný film,ešte desivejší sex Kronerovej s Novým...brrr....

zvonekdozahrady
9. 4. 2018 • 19:16

A proč zase není diskuze k Bohdalce....

ivoadler
9. 4. 2018 • 11:27

A ten olivový olej? Pomáhá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.