Moderátorka primáckých zpráv Gábina Kratochvílová je v tom: Těhotenství tajila 5. měsíců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Moderátorka primáckých zpráv Gábina Kratochvílová je v tom: Těhotenství tajila 5. měsíců!

Česká Miss 2013 prožívá nejkrásnější životní období.
Česká Miss 2013 prožívá nejkrásnější životní období. (Foto Aha!: Robert Klejch, FTV Prima, archiv G. Kratochvílové)

Po pěti měsících tajností šla s pravdou ven! „Čekám miminko,“ prozradila Gabriela Kratochvílová (27) exkluzivně deníku Aha! ještě dřív, než svým kolegům v televizi. K utajení těhotenství ji vedl strach!

„Jsem v pátém měsíci těhotenství,“ září štěstím moderátorka Zpráv televize Prima. „S manželem víme, jestli to bude chlapeček, nebo holčička, ale zatím si to chceme nechat pro sebe. Je otázka, zdali to zvládnu já a někde se neprořeknu,“ říká se smíchem budoucí maminka. Těhotenství dlouho tajila ze strachu. „Nejvíce jsem se bála prvního trimestru, neboť se říká, že ženám bývá špatně a zažívají velké bolesti. Vše jsem ale zvládla, hezky v tichosti...“ pochvaluje si nastávající maminka.

A co její parťák Roman Šebrle (42)? Jak dlouho budou spolu ještě uvádět zprávy? „Dokud mi bude takhle dobře a budu moci moderovat, tak neplánuji předčasné ukončení mého působení na obrazovce,“ odpovídá Gábina. Jediné, co jí dělá starosti, je to, aby ji televize nevyšachovala. „No, já doufám a pevně věřím, že mi mé těhotenství budou kolegové přát a že mě případně Roman podrží a nenechá si mě vzít,“ věří těhotná moderátorka.

Jméno pro dítě nemají, jen přezdívku
Teď ji čekají jen samé hezké povinnosti. „Na nákupy oblečení pro dítě se hrozně těším, ale zatím vše pořizuji v neutrálních barvách,“ říká nastávající maminka. „Jméno pro dítě ještě vybrané nemáme. Zatím máme jen pracovní přezdívku, ale tu si radši nechám pro sebe. Každopádně se budeme držet českých jmen,“ slibuje Gábina.

 Zprávařka Gábina Lašková na plese: Podivný účes měl dva významy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zlobit
25. 10. 2017 • 19:12

Gábina je sympaťačka, ale zarazilo mně, že dítě ještě není na světě a ona "řeší" jestli ji nevyšachují.

zlobit
25. 10. 2017 • 19:09

Míšo ????

vigela
25. 10. 2017 • 18:16

Šikovná! Moc gratuluji a přeji jen vše dobré.

tenerife
25. 10. 2017 • 13:48

Paní Gábino,velká gratulace,ať se máte skvěle a uživejte si ten krásný čas, moc Vám to sluší.

aveneta
25. 10. 2017 • 11:32

Míšo gratuluji asi chápeš, že jsou v životě podstatnější věci než peníze a popularita v medidích...tak ať je vše v pořádku a narodí se mimčo splozené z lásky a milované po celý život

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.