Lukáš Vaculík dělá taxikáře Zounarovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lukáš Vaculík dělá taxikáře Zounarovi!

Vaculík pátrá po zločinech, které se skutečně staly.
Vaculík pátrá po zločinech, které se skutečně staly. (FTV Prima, D. Kolářová)

Muž činu! Takový je Lukáš Vaculík (54) jako kriminalista v seriálu Temný Kraj, ale i v reálném životě. Když je kamarád v nouzi, okamžitě nabídne pomocnou ruku. Martin Zounar (49) je toho důkazem.

Po 29 letech zavzpomínal na taxikaření z filmu Kamarád do deště. A to jen kvůli Zounarovi. Kolega z divadla přišel před třemi měsíci kvůli alkoholu o řidičský průkaz, a tak se Vaculík nabídl, že mu bude dělat řidiče. „Protože jsem zlobil, neměl jsem nějakou dobu řidičák, tak jsem samozřejmě neřídil. Takže mě Lukáš z divadla vždycky hodil domů,“ prozradil Aha! Zounar.



Odvoz zadarmo
„Měl navíc stejnou cestu, protože bydlí u Chuchle, takže jsem vždy stejný směr,“ svěřil Zounar, že jinak se s Vaculíkem střídá, protože kvůli zájezdním představení najezdí měsíčně velké množství kilometrů.

Střídání za volantem
Teď ale taxikaření pro Vaculíka skončilo a může se nechat pro změnu vozit od kolegy zase on. „Trvalo to tři měsíce, ale už dva týdny mám řidičák zase oficiálně zpět. Takže už drandím a užívám si řízení,“ dodal Zounar, který je Vaculíkovi za to, co všechno pro něj udělal moc vděčný.

 

 Lukáš Vaculík: V novém seriálu si ho ochočil pes!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.