Miroslav Donutil (64): RISKUJE NOHU! Kvůli pohádkovým příjmům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miroslav Donutil (64): RISKUJE NOHU! Kvůli pohádkovým příjmům!

Práce je pro Donutila na prvním místě.
Práce je pro Donutila na prvním místě. (Foto Aha!: Jan Tůma, ČT, ara)

Lékařský verdikt zní: Druhá operace kolena nevyhnutelná! Herecké eso Miroslav Donutil (64) teď ale pod nůž nepůjde. Postavil si hlavu, že nejdříve musí dotočit druhou řadu seriálu Doktor Martin.

„Ano, čeká mě zákrok. Mám velké bolesti, zvlášť když na nohu došlápnu,“ posteskl si Nedělnímu Aha! Donutil, kterému operovali koleno už před třemi roky. „Teď chci ale nejdřív dostát všem svým naplánovaným pracovním závazkům,“ vysvětlil. Herec by měl začít natáčet v průběhu února. 

Odkládat operaci je vždycky velký risk, ale práce je práce. A především honorář není vůbec zanedbatelný. Za první sérii oblíbeného seriálu podle informací Nedělního Aha! inkasoval za jeden natáčecí den 14 000 Kč, celkem si vydělal 1, 4 milionu.  A nyní by měl brát ještě víc. Mirek si řekl o větší honorář a dostal přidáno na 17 000 Kč za natáčecí den. Navíc, kdyby producentovi na roli svérázného doktora Martina Elingera nekývl, práva k anglickému seriálu by Česká televize nikdy nekoupila.

Zakázali mu tenis
Oblíbený herec je v rukou rukou profesora Jana Bartoníčka, jednoho z našich nejlepších ortopedů. Ten mu kvůli problémům s kolenem zakázal definitivně hrát tenis. „I když jsem ho nikdy nehrál do roztrhání těla, teď už si ho nezahraju ani rekreačně,“ smutní Donutil.



Přečtěte si
mixalca
18. 1. 2016 • 21:58

teriyaki nauč se psát ,vysokoškolačko --hnojník .

kiwi65
18. 1. 2016 • 18:39

Borec který žije z vyprávění toho co vymysleli,zorganizovali a provedli jiní je u mě póvl kterej se živí cizím peřím.Jeho žvatlání a šišlání mě nikdy nebralo.Ten frajer nemá snad ani vlastní názor,když mu zaplatí vietnamci tak si natáhne oči našikmo.A to urážím vietnamce.

egyptanka
17. 1. 2016 • 19:47

Kdyby riskoval jenom nohu,to by ještě šlo. Riskuje hlavně svoji pověst a diváky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.