Martin Zounar: Rozešel se s partnerkou a teď... Chystá svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Martin Zounar: Rozešel se s partnerkou a teď... Chystá svatbu!

Zounar slibuje, že do toho praští i v životě.
Zounar slibuje, že do toho praští i v životě.  (Foto Aha! – Martin Přibyl, TV Nova, Profimedia.cz)

Konečně se rozhoupal! Martin Zounar (47), který hraje v Ordinaci v růžové zahradě doktora Bobo Švarce, plánuje svatbu. Napřed se ale dnes večer ožení v seriálu. „A pak do toho třeba praštím v životě,“ slíbil herec.

Před chomoutem kličkuje Martin už dlouho. S přítelkyní, televizní producentkou Simonou Brdičkovou (37) žije už 13 let a mají šestiletou dceru Claudii. Ani před kamerou ale nepatří Zounar mezi svatební rekordmany. „Prvně jsem se ženil v seiálu Chlapci a chlapi, to mi bylo asi dvacet. Bral jsem si Evu Vejmělkovou. A pak až teď v Ordinaci. Je to po sedmadvaceti letech,“ konstatuje herec. „Dvě seriálové veselky a teď bych mohl mít do třetice všeho dobrého opravdovou svatbu,“ slibuje Zounar.

S partnerkou Simonou jsou po prodělané krizi před třemi lety zase v líbánkách. V roce 2012 se dokonce na čas rozešli a bydleli každý zvlášť. Martin v pražském bytě a Simona s dcerou v domě za Prahou. Nakonec se dali po několika týdnech znovu dohromady a odjeli na společnou dovolenou k moři do Chorvatska. „I když má spoustu chyb, můžu o sobě s jistotou a bez pochybností říct, že jsem dobrým otcem. A Síma je skvělá máma, i když to mezi námi byla slušná Itálie,“ prohlásil tehdy.

Za 4 hodiny bylo po všem
Seriálová svatba se točila na ranči nedaleko Pyšel, na místě bylo přibližně 25
členů štábu. „Byla velká zima, navíc podle předpovědi mělo pršet, tak se točilo co nejrychleji, aby se scéna obešla bez deště,“ svěřil se deníku Aha! člověk ze štábu s tím, že i přesto se natáčelo celé čtyři hodiny.

Drsné začátky

Podle vyprávění Martina se se Simonou poprvé pohádali už při seznámení v roce 2002. Za tři dny ale spolu už bydleli. Přišla na přetřes i svatba, ovšem v roce 2005 ji pár odložil. Pak se narodila Claudinka. Martin i Simona chtěli počkat, až si malá obřad bude moct taky užít. V šesti letech by už jistě byla roztomilou družičkou, až si její rodiče budou říkat «ano«.



Autor:  höh

Přečtěte si
fionora
13. 1. 2016 • 12:37

Hraje dokonale, jako Bobo nepřekonatelný. Vždy mu vše uvěřím.

panikekulova
20. 2. 2015 • 09:20

Bobo je opravdu nepříjemný herec úlisný afektovaný.

ararat
20. 2. 2015 • 07:02

krafka

ararat
20. 2. 2015 • 07:01

xsedmikraska souhlasím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.