Bára Štěpánová v exekuci i s manželem: Luxusní palác zastavili ve prospěch věřitelů. I hudebník totiž dluží nehorázné prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bára Štěpánová v exekuci i s manželem: Luxusní palác zastavili ve prospěch věřitelů. I hudebník totiž dluží nehorázné prachy!

Přijde Štěpánová o střechu nad hlavou? Na manžela jsou také dvě exekuce! Dluží 184 406 Kč
Přijde Štěpánová o střechu nad hlavou? Na manžela jsou také dvě exekuce! Dluží 184 406 Kč (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Karel Kopáč, Martin Přibyl, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Strach o střechu nad hlavou! S tím každý den usíná hvězda Ordinace v růžové zahradě Bára Štěpánová (55). To, že je na ni uvalena exekuce na 26 000 Kč za nezaplacené zdravotní pojištění je nic proti dluhům jejího manžela. Miroslav Barabáš (53) čelí hned dvěma exekucím a na jejich vilu v Zákolanech, která je psaná na něj, je vydán příkaz k prodeji.

Rok 2015 pro představitelku vrchní sestry Babety nezačal vůbec dobře. Každý den ji pronásledují exekuční příkazy na jejího manžela. První byl zapsán loni v září na částku 90 000 Kč, druhý v listopadu na 94 406 Kč.  „Podle katastru nemovitostí jsou proti konkrétnímu dlužníkovi vedeny dvě exekuce, které soud zahájil nedávno na návrh stavební spořitelny a fyzické osoby,“ řekla deníku Aha! mluvčí Exekutorské komory ČR Petra Báčová. „Celková dlužná částka činí na jistinách, tedy bez úroků a nákladů, více než 180 tisíc korun,“ dodala.


Bude dražba?
Přestože 184 406 Kč není žádná závratná suma, mnohem horší je, že kvůli tomu byla zastavena luxusní vila v anglickém stylu, kde manželé žijí. „Na nemovitosti vázne několik zástavních práv, ve prospěch věřitelů již bylo zřízeno exekutorské zástavní právo a jejich pohledávky byly zajištěny i vydáním příkazu k prodeji,“ prozradila Báčová s tím, že aktuálně nelze o realizaci prodeje uvažovat, protože zajišťovací charakter jistí pouze pořadí pohledávek konkrétních věřitelů. „Podle informací z Portálu dražeb není nařízena žádná dražba,“ řekla mluvčí. Oba stále mlčí
Herečka ani její manžel se k tomu vyjadřovat nechtějí. Barabáš zvedl telefon místo herečky a sdělil, že to nebude komentovat.
„Do toho je každýmu prd,“ sdělil Aha!. Proč se dostal do dluhů, ví tedy jen on sám a jeho žena. Ta přitom díky seriáloví Ordinaci vydělává měsíčně kolem 88 000 korun. Jak je ale vidět, na dluhy to zřejmě nestačí.



Přečtěte si
tacoo
6. 2. 2015 • 04:00

Asi čtyři. Barunka je charakter. Kdysi jsem četla rozhovor, ve kterém vykládala, jaké mají pejsky a jak jim dělá maminku. Pak se jí redaktorka ptala, proč s tímto nepořídila dítě a madam jí vysvětlila, že když viděla, co se pubertě stalo z její dcery a Barnabášova syna, tak si to raději rozmysleli. Skvělý člověk, ne?

beladona
8. 1. 2015 • 21:59

andorea nevím ani, že má dítě, ona dceru dala na vychování otci?A kolik jí bylo?

beladona
7. 1. 2015 • 23:43

Bára Štěpánová možná moderovat umí, ale od doby, co se plazila servilně , a když říkám servilně, tak myslím fakt servilně před " knížetem" je mi protivná.Kromě královského platu z Hradu,bude mít z té doby i královský důchod a měla by mít i královské kontakty a známosti k nezaplacení. Nechápu, jak cca 160000 + 26000 nedají dohromady. A jestli neumí daňové přiznání ( a kdo vůbec umí) najmou si poradce.Pokud nic nezatají, musí to být OK, odpovědnost pak nese poradce si myslím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.