Zlatá Slavice Lucie Bílá v slzách: Nejhorší chvíle jejího života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlatá Slavice Lucie Bílá v slzách: Nejhorší chvíle jejího života!

Při odchodu z galavečera musel zpěvačku podpírat její partner Petr Makovička.
Při odchodu z galavečera musel zpěvačku podpírat její partner Petr Makovička. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Zlatá Slavice Lucie Bílá (48) teď k radosti žádný důvod nemá! Její maminka Hana Zaňáková (74) umírá v nemocnici a zpěvaččin bratr Karel Zaňák (46) deníku Aha! potvrdil, že smrt čekají brzy. Oba se sestrou poskytli šokující a velmi syrovou zpověď.

Lucie se nikdy netajila tím, že v momentě, kdy se jí odehrává v životě něco špatného, začne rozdávat úsměvy na všechny strany. To však v sobotu večer ve Státní opeře, kde zpěvačka získala už 17. Slavíka, neplatilo. „Nikdy jsem se nechtěla svěřovat s věcmi, které bolí, teď prožívám jednu z nejhorších,“přiznala překvapivě Bylo na ní vidět, jak jí stav maminky dává zabrat. Na Slavících měla Bílá během přenosu i na následné afterpárty nepřítomný výraz a slzy se jí draly do očí. Jindy veselá žena byla plná smutku. A slavnostní černé šaty její trápení jen umocňovaly.

Bratr: Lucka je smířená
Mnohem sdílnější byl Lucčin bratr. „Nevypadá to dobře. Řečeno zkráceně, máma je ve špatném stavu. Lucka je s tím smířená. Život je i o smrti, a ta se blíží každému z nás. Někomu dřív, někomu později a máma je bohužel na řadě,“ šokoval svou syrovou výpovědí Karel Zaňák, který svou sestru začíná připravovat na nejhorší. „Nikdo neví, kdy to přijde, musíme být silní. Překvapivě je u nás nejsilnější táta, který drží rodinu pohromadě,“ dodal Zaňák s klidem, který by od něj  v této chvíli sotva kdo čekal.

Lucie: Prší mi v duši
Lucie Bílá slíbila, že se bude snažit i nadále plnit své pracovní závazky. „Mé povolání je zpěvačka a musím lidem přinášet radost. Jak mi ale je uvnitř, to nikdo netuší! Vůbec to nezvládám, nikdo neví, jak mi prší v duši,“ svěřila se s nečekenou otevřeností a se zoufalstvím v hlase zlatá Slavice.

Vše začalo v únoru
Začátkem letošního února maminku Lucie Bílé postihla mozková příhoda, Hana Zaňáková upadla na 14 dní do kómatu. Z toho se probrala, ale lékaři diagnostikovali poškození pravé části mozku. Bílá však věřila v zázrak a maminčino uzdravení. O víkendu si musela přiznat, že se máma z nemocnice už nikdy nevrátí.

Filipa přešel smích
Věčně usměvavý syn zpěvačky Filip Kratochvíl (18) dorazil na vyhlášení ankety Český slavík 2014 bez typického úsměvu na rtech. „Dnes jsem tu kvůli mámě, abych jí byl po boku. O zdravotním stavu babičky se bavit nechci, je to naše soukromá věc,“ řekl jen Filip.



Přečtěte si
beladona
2. 12. 2014 • 02:33

vilda696 ona je vážně divná, jsou věci, který se neříkají a ani pořádně říct ani nejdou.Ona ale žvaní a žvaní a žvaní, protože je tupá ...tupá ...tupá

beladona
2. 12. 2014 • 01:02

Sorry, ale Zaňákové prší i na mozek. " ....Musí lidem přinášet radost a má povinnosti ..." Nevím, jakou radost jim přináší na afterparty po Slavíkovi, když tam fanoušci nesmějí a účastníci toho soukromého Slavičího mejdanu by ji klidně omluvili, navíc afterparty není povinná. Mohla to klidně zabalit a jít smutnit domů nebo k mámě. Anebo mohla klidně přiznat, že už je celá utrápená a potřebuje lidi. Zaňáková je ta, co já vypínám , protože žal z umírající mámy je neměřitelnej, nevyslovytelnej neskutečně hlubokej a všudypřítomnej. Lesk kamer v něm nemá co dělat!

ararat
1. 12. 2014 • 21:21

mek-u to je pravda a vždy to bolí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.