Naďa Urbánková: Česko, balím kufry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Naďa Urbánková: Česko, balím kufry!

Naďa Urbánková odléta za svou dcerou do Ameriky.
Naďa Urbánková odléta za svou dcerou do Ameriky.  (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

To jsou věci! Fotoreportéři deníku Aha! zastihli Naďu Urbánkovou (75) na letišti. Zpěvačka místo natáčení Doktorů z Počátků, kde dostala roli zkrachovalé podnikatelky (Aha! informovalo), sbalila narychlo kufry a i se svou sestřenicí frnkla do Ameriky! Co ji k tomu přimělo?

Urbánková vyslyšela prosby své dcery. Jana Fabiánová (35), která žije trvala v Los Angeles a dokonce se jí podařilo získat zelenou kartu, chce mít matku nastálo u sebe! „S Janou si často voláme a je mi po ní moc smutno. Je to moje jediná dcera a navrhla mi, abych tam s ní žila. Tak tam za ní letím...,“ prozradila Urbánková minulý víkend v Náchodě na akci Nej sestřička, kam ji pozval David Novotný. „Moc se těším na to, jak si to tam celé prohlédnu,“ promluvila o svých plánech za velkou louží.
Co ale bude s její rolí v seriálu Doktoři z Počátků? „To, co jsem měla natočit, jsem už natočila, takže teď můžu letět s klidem za dcerou,“ prozradila tajemně Naďa.

Dcera ničitelka
Zpěvačka Jana Fabiánová (rodným jménem Linda Nemejovská) je dcerou Nadi Urbánkové a profesora angličtiny Jana Nemejovského. V roce 2002 zvítězila v soutěži TV Nova Rozjezdy pro hvězdy, kde předstihla v té době téměř neznámou Anetu Langerovou. O rok později vydala první desku Zamilovaná ničitelka (singl Nostalgie z tohoto alba se stal nejhranější skladbou v českých rádiích na podzim 2003). Vidět jste ji mohli také ve filmu Bolero (2004), kde ztvárnila korunní svědkyni a zároveň podezřelou z vraždy. V roce 2011 se přestěhovala do Los Angeles, kde se snaží všemožně prosadit (zúčastnila se i reality show). Léta se věnuje studiu buddhismu a organizuje společně se sdružením Potala o.s. koncerty pro svobodný Tibet.



Přečtěte si
beladona
10. 10. 2014 • 23:13

Vzala si čecho-švýcara a s ním po 1989 tady začali podnikat.Ona tvrdí, že podepisovala úvěry víceméně nevědomě a že vše je jeho vina. Ale - je o ní známo, že na penízky byla vždy opatrná. Tak nevím ...A Nemejovského si vzala v USA na ambasádě měli svatbu a byla to truc svatba, protože si Abrhám namluvil Šafránkovou.S Nemejovským se pak rychle rozvedla.Ta její dcera si změnila jméno schválně, je to snad jméno Urbánkové za svobodna, ale nevím.Urbánková sem stejně bude jezdit na onkologii na pravidelné 3 a až za pár let 6 měsíční kontroly.V USA by si je nemohla dovolit.

janapi
10. 10. 2014 • 22:22

Sice Naďa není moje krevní skupina - přesto vím, že tam byli nějaké problémy s majetkem...snad s druhým manželem....ale jak to nakonec dopadlo? Mělo to být řešeno soudně,ale skutečně jsem to nijak nesledovala.

denia
10. 10. 2014 • 21:22

Pochybuji,že tu někomu bude chybět.Vracet se nemusí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.