Slavní psí výtržníci: Statisícové škody! Fenka Vondráčkové se málem zabila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Slavní psí výtržníci: Statisícové škody! Fenka Vondráčkové se málem zabila!

Slavní psí výtržníci
Slavní psí výtržníci (Aha! – Marek Pátek)

Pes je nejlepší přítel člověka, někdy je to však zatraceně drahé přátelství! Jako u zpěvačky Heleny Vondráčkové (65) a její psí slečny Elzy. Ta už Helenu kvůli své vášni rozkousávat plastové věci stála nejen spoustu peněz, ale i nervů! „Škoda jde do statisíců a jednou jí to její okusování málem stálo život,“ povzdychla si zpěvačka.

Elzina destruktivní záliba přitom vznikla velmi nevinně. „Zbožňuje plastové pískací hračky, ze kterých hned vypreparuje ten pískací instrument. Říkáme jí plastová královna, protože všechno plastové hned zničí,“ řekla Aha! zpěvačka, která musela sáhnout hluboko do kapsy.

„Rozkousala závlahu v zahradě, vytahala a rozkousala všechny ty umělohmotné hadice, rozžvýkala nabíjecí stanici na automatickou sekačku, která funguje jako robotický vysavač. Její poslední průšvih byl horší, protože rozkousala kabel od automaticky se otvírajících vrat na 380 voltů. Divíme se, že to přežila jen se spálenými koutky. Ty jsme jí ale museli léčit pěkně dlouho,“ popsala Vondráčková Elziny eskapády.

S pejskem si ale užívá i milé chvilky. „Když jsme i s ní doma a zazvoní návštěva, tak si pravou packu opře o futro, levou packou si otevře dveře dovnitř a vyběhne na terasu, kde vítá hosty dříve, než já seběhnu schody,“ směje se Vondráčková, která se alespoň nemusí strachovat o boty. „Ty nekouše, jen je krade po jedné do pelechu, jelikož s námi nespí, tak chce mít nás a naše pachy u sebe.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.