Haló, taxi! Zvířecí drožkáři svezou menšího kámoše přes les, přes džungli i na druhý břeh řeky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Haló, taxi! Zvířecí drožkáři svezou menšího kámoše přes les, přes džungli i na druhý břeh řeky...

Drak na žábě - Dva piňďové se potkali. Mrňavý brouček se uvelebil na malinké žabce. Daleko by se asi nedostali, ale tenhle hmyz s vizáží příšerného draka se aspoň ohřál. Prostě se spolu slunili.
Drak na žábě - Dva piňďové se potkali. Mrňavý brouček se uvelebil na malinké žabce. Daleko by se asi nedostali, ale tenhle hmyz s vizáží příšerného draka se aspoň ohřál. Prostě se spolu slunili. (Profimedia.cz)

Potřebujete svézt, bydlíte daleko, tak si prostě mávnete na taxíka. Běžné, ani se nad tím nepozastavíte. Ale ve zvířecí říši? Už jste slyšeli, že by taxikář zastavil žábě nebo malému krokodýlovi? Přitom mají krátké nožičky, ušoupou si je, než ujdou lán světa. Kdo je hodí domů? Pomoc je nasnadě – máma, táta, nebo větší kamarád.

Prckové si prostě vylezou na hlavu těm větším a tradáá, můžeme vyrazit… Tak nějak to chodí u zvířat. Ostatně, posuďte sami, jak to sluší malým pasažérům. Mají se jak na rozhledně.



Autor:  mich

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.