Psí kříženec Max: V pacce má 8 hřebů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Psí kříženec Max: V pacce má 8 hřebů!

Osm hřebů teď drží Maxovu nohu pohromadě.
Osm hřebů teď drží Maxovu nohu pohromadě. (pro Aha! – Robert Šperka)

Vše se v dobré obrací. Pětiletý psí kříženec Max, kterého před pár dny ve Zlíně srazilo nákladní auto a jako zázrakem přežil jen se zlomenou packou a složitě se dostal zpět k majitelům, už je po operaci.

„Pan doktor mu musel zpevnit zlomenou vřetenní kost osmi miniaturními šrouby, Max byl hodinu a půl mimo náš svět, operovalo se v celkové narkóze,“ vysvětluje šťastná panička Martinka Šperková.

Max dostal doma nový pelíšek, bere tři druhy prášků, antibiotika i léky proti bolesti, ale jeho stav se po komplikované operaci rychle zlepšuje. „Je hodně statečný, je znát, že ho to bolí, ale snaží se nestěžovat si, poznáme to jen my na jeho očích,“ doplňuje i za manželku Robert Šperka.

Sympatického huňáče bude dlaha »trápit« asi sedm týdnů, tak dlouhá by měla být rekonvalescence. Rodinná pokladna zchudne zhruba o 20 tisíc Kč. „Pro tohoto příslušníka rodiny bychom snad obětovali i více, ale věřím, že už si svou porci smůly vybral,“ uzavírá majitelka.



Autor: 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.