Haf, haf, haf... Máme holou kůži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Haf, haf, haf... Máme holou kůži!

Zrzek - Miloučký pejsek, který čeká na šanci v útulku Azyl Pes Krásný Les ve Frýdlantě. „Dlouho se jako vyhozený toulal, ale jednoho dne jistě bude někomu dělat radost,“ věří dočasná »máma« Františka Zverková.
Zrzek - Miloučký pejsek, který čeká na šanci v útulku Azyl Pes Krásný Les ve Frýdlantě. „Dlouho se jako vyhozený toulal, ale jednoho dne jistě bude někomu dělat radost,“ věří dočasná »máma« Františka Zverková. (pro Aha! – Petra Klačková)

Krásné nahé dívky zahřívají v náručí hafany! Psí záchranářky se rozhodly podpořit němé tvory, kterým pomáhají před lidskou krutostí. Nafotily proto charitativní kalendář »S holou kůží na trh«!

„Pejsci k nám přichází zcela »nazí«, dobití. Nemají nic, za co by se mohli schovat. A když se jejich stav zlepší natolik, že mohou jít do adopce, jdou opět s kůží na trh. S holou,“ vysvětluje název kalendáře Kateřina Turková z občanského sdružení Psí naděje.

Dívky chtěly také ukázat, že jejich svěřenci lásku opětují. „Setkávám se s názorem lidí, že pes či kočka z útulku jsou »špinaví« a oni si zvířátko raději koupí, než aby dali domov těm, co ho potřebují,“ dodává Turková.

Chcete pejsky podpořit?

Kalendář si můžete koupit na www.sholoukuzinatrh.cz. Peníze nikdy nepůjdou do cizích, neprověřených rukou, ale vždy těm pejskům a kočičkám, kteří pomoc opravdu potřebují.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.