Ujali se Lory: Netušili, že má v bříšku 10 štěňat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ujali se Lory: Netušili, že má v bříšku 10 štěňat

„Dáme je pouze do dobrých rukou,“ říká majitelka nečekaného nadělení paní Lenka.
„Dáme je pouze do dobrých rukou,“ říká majitelka nečekaného nadělení paní Lenka. (Aha! – Martin Pekárek)

Psí zlatíčko Lora, fenka anglického špringršpaněla, našla díky Aha! nový domov na Mělnicku. S ní ale přišlo i hodně velké překvapení. Deset štěňat, o kterých nikdo neměl tušení.

„Když jsem ji viděla v Aha!, řekla jsem si, že musí být naše. Je přesně taková, jak jste napsali – milá, hodná, čistotná,“ říká o Lory nová panička Lenka.

Když si fenku z litvínovského útulku s manželem odváželi, netušili, že si berou celou smečku. „Asi po čtrnácti dnech jsem jí sáhla na břicho. Hýbalo se. Za pár dnů už byla Lora širší než delší, cecíky se jí nalévaly. Porodila deset štěňat. Byla úžasná. Rodila celý den a vše zvládla sama bez naší pomoci,“ vzpomíná na šok Lenka.

Ani na okamžik prý nepomysleli s manželem na to, že by Loru vrátili. „Nejhorší pro nás bylo, že jsme pět štěňat museli nechat uspat. Lora měla zdravotní potíže a veterinář řekl, že by jich tolik neutáhla. To jsme obrečeli,“ dodává Lenka.

O čtyři psí holky a jednoho kluka se Lora skvěle stará. Každý den jsou tlustší a větší. Pokud byste měli o některé zájem, kontaktuje majitele Lory na mobilu 739 029 464.



Přečtěte si
majojo
27. 7. 2011 • 21:43

TaK TOMU PANU VETERINÁŘI BYCH NENECHALA OŠETŘIT ANI KOMÁRA. pOKUD BYLA ŠTĚŇATA ZDRAVÁ A PLNĚ VYVINUTÁ, MOHL UVAŽOVAT O NÁHRADNÍ KOJNÉ, PŘÍPADNĚ UMĚLÉ VÝŽIVĚ. aLE CO - JE TO PES Z ÚTULKU, TAK CO SE S NÍM MAZAT, PRYČ S TÍM.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.