Kliďas je miláček žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kliďas je miláček žen!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lotřík bígl Kliďas, který adoptivní pány vždy naštval neposlušností a útěky, dostal díky Aha! další šanci. V Chebu se nyní hřeje na výsluní zájmu láskyplných dam.

„Mé kadeřnici Helence zemřel pejsek. Plakala a byla smutná. Stěžovala si, že ticho doma špatně snáší,“ vzpomíná Bohunka Tůmová, která změnila osud kamarádky i Kliďase.

Napadlo ji, že nejlepším lékem bude nový pejsek. „O dva dny později jsem otevřela Aha! a spatřila bígla, který čekal v chebském útulku na nového pána. Byl neuvěřitelně podobný tomu, o kterého Helenka přišla,“ líčí sled událostí akční žena.

Hned Kliďase zamluvila. Kamarádka kadeřnice nic netušila. „Neměla jsem strach, že ho nepřijme. Vsadila jsem na léčbu šokem. Věděla jsem, že jakmile ho uvidí, už ho nedá,“ prozrazuje Tůmová.

Odvážný krok vyšel. Nová panička se do Kliďase zamilovala a dala mu jméno Maty. A aby se malý lotřík necítil sám a opět nepodlehl pokušení odejít na výlet, bere ho panička všude s sebou, a to i do kadeřnického salonu, kde je miláčkem všech.

Přečtěte si
tenerife
30. 4. 2011 • 19:23

Bíglíci jsou moc fajn pejsci,doufám,že si Maty alias Kliďas bude vážit nového domova v kadeřnickém salonu bude určitě obletován klientkami. Před dvěma měsíci nás opustila naše bíglice Ellen,stále si nemůže zvyknout,na to nás nikdo nevítá,tak ať maty dělá paničce jen radost.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.