Čínský naháč Gucci žil mezi 150 psy! Hrozně se bál mužů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čínský naháč Gucci žil mezi 150 psy! Hrozně se bál mužů!

Fotografie
Fotografie (internal)

Milovník žen a odpůrce mužů, čínský naháč Gucci, prožil psí »dětství« v krutých podmínkách mezi 150 psy v tzv. množírně. Teď už má domov v Ústí nad Labem. Získal ho ale s podmínkou. Z předchozí adopce se vrátil, protože nesnášel manžela majitelky. Když paní odešla, dělal loužičky a štěkal.

Zdá se, že tentokrát si pro něj přišli ti správní lidé. „Při prvním setkání byl opatrný. Přijeli ale s čubinkou. Jak ji uviděl, vrtěl ocáskem, nadšený, že má holčičku,“ říká ošetřovatelka z děčínského útulku Štěpánka Vitvarová.

Tím se ledy prolomily. K majitelce a její dceři šel pak Gucci s důvěrou, před pánem ale couval. „Když ho vzal do náruče, byl v pohodě a přestal se klepat. Chvíli mu ale potrvá, než k němu získá důvěru,“ dodává Vitvarová.

Doma na páníčka štěkal a byl nepříjemný, ale ten to nevzdal. Chodí s ním na procházky, odměňuje ho piškoty a trpělivě přesvědčuje, že od něj mu nic zlého nehrozí.

„Informovali jsme se, jak si Gucci vede. Z čubinky je unešený, paní miluje a na pána si pomalu zvyká. Prý je zlatíčko a říkají, že by ho už nikdy nevrátili,“ říká Vitvarová.

Přečtěte si
cherrie8
20. 4. 2011 • 13:54

  Gucci, držím palce!!!! Už pochop, že ne všichni chlapi, jsou špatní

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.