Fenka kojí koťata! Mami, ty jsi ale divná kočka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fenka kojí koťata! Mami, ty jsi ale divná kočka

Eliška se o koťata stará jako o vlastní.
Eliška se o koťata stará jako o vlastní. ( pro Aha! – cici.cz)

To je rodinka, jaká se jen tak nevidí! Fenka retrívra Eliška kojí pět opuštěných koťátek. A o adoptivní potomky se stará jako vlastní máma.

Hromádku sotva narozených koťat někdo vyhodil v krabici na zahradu školky v Holubicích u Prahy. Chlupaté nadílky se ujaly pracovnice útulku Devět životů. Hrozilo však, že tak malá koťata lidé vypiplat nedokážou. Pak zasáhl osud. Fenka Eliška přišla o jediné štěně a koťata přijala za svá.

„Nejdřív jsme měli trochu strach. Přeci jen jsou koťátka drobná a retrívr má šestnáct kilo. Ale Eliška se ukázala jako skvělá máma. Hned je umyla a pečuje o ně jako o vlastní,“ usmívá se Alena Nováková ze sdružení Devět životů. Koťátka se drží v teple adoptivní mámy, spí u ní v klubíčku a hlavně sají její mateřské mléko.

Pokud chcete přispět na veterinární péči malých uzlíčků, můžete na čísle účtu 2900061609/2010. Do zprávy pro příjemce připište, že jde o peníze pro Eliščina koťata.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.