V útulku štěkal na lidi a pak - Biggerovi se splnil sen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

V útulku štěkal na lidi a pak - Biggerovi se splnil sen

Míč je pro Bigiho nejlepší hračka.
Míč je pro Bigiho nejlepší hračka. (pro Aha! – Lenka Buková )

Kříženci Biggerovi z děčínského útulku se splnil sen. Má nový domov a hlavně si má s kým hrát. Míč a hry totiž miluje ze všeho nejvíc.

„Když jsem ho viděla v deníku Aha!, zaujal mě na první pohled ten jeho roztomilý ksichtík,“ říká Bigiho nová majitelka Lenka Buková (37) z Přelouče, která právě sháněla štěňátko pro mladší dcerku Denisku. „Na štěně je času dost. Doma jsem ukázala Bigiho, všichni si ho hned zamilovali, tak jsme pro něj jeli,“ vzpomíná panička.

První setkání bylo hodně hlasité. Bigi zavřený v kotci štěkal jako o život. Dnes už všichni ví, že se radoval. „Štěká pokaždé, když se těší ven. Je to lumpík. Musí si trochu zvyknout na naše další zvířátka – pejska, kočky a slepice. Zatím je prohání,“ dodává Lenka Buková.

Ze všeho nejraději si ale Bigi hraje s jejími dcerkami Dominikou (15) a Deniskou (5). Starší s ním bude chodit na cvičák. „Bigi miluje každého, kdo se mu věnuje a kdo si s ním hraje,“ dodává panička. Občas je ale po předkovi jezevčíkovi tvrdohlavý.

Dominika už plánuje, že vezme Bigiho na cvičák.

Přečtěte si
tenerife
18. 3. 2011 • 19:16

bude zřejmě mít předky z border kolie podobou i chováním,jsou to psi jako stvoření pro agility,rádi plavou,jsou prostě skvělí společníci,tak ať dělá své nové rodině jen samou radost,patří jim velké díky!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.