Zažili zlé, ale chtějí dál milovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zažili zlé, ale chtějí dál milovat!

Míša
Míša (Pro Aha! – Ivan Dostál)

Mnozí psi v útulcích zažili tolik zlého, že jejich důvěra v člověka je jednou provždy narušena.

Jsou ale i tací, že navzdory osudu stále touží po svém pánovi, kterému chtějí být věrnými společníky. Dejte jim šanci znovu milovat.

Míšův smutek vyléčí pohlazení

Míša je velmi smutný pes, má za sebou těžký osud a jediný lék, který ve svých 13 letech potřebuje, je pravidelné pohlazení vlastního pána.

Míša má navíc staré poranění na přední tlapce. „Podstoupil i operaci, ale ukázalo se, že jeho rána je stará a není možná náprava,“ řekla Aha! Danuše Šmigurová, vedoucí Útulku pro zvířata v nouzi ve Zlíně. Otevřená rána na levé pacce Míšu v pohybu ale neomezuje a rád se proběhne. Stačila by mu jen zahrádka.

Nejdůležitější je pro něj kontakt s člověkem. Ještě stále u něj doznívá stesk po bývalém majiteli. Míša je neskutečně hodný a oddaný pes, který si vás hned získá. Rychle se upne na toho, kdo se mu věnuje. Nezaslouží si tak krutý osud, svému novému páníčkovi bude oddaným společníkem.

Míša čeká v útulku ve Zlíně. Volejte 577 244 444.

Frodo a Bady

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.