Příběhy pejsků z útulků! Vezměte si nás - Budeme dobrými parťáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Příběhy pejsků z útulků! Vezměte si nás - Budeme dobrými parťáky!

Dasty
Dasty (pro Aha! – utulek–decin.estranky.cz)

Ani psi mladí, zdraví jako řípa, veselí, temperamentní a hraví nemívají vždy na růžích ustláno.

Stačí, když se dostanou do rukou bezcitného člověka nebo lidské »zrůdy«, která je schopná si z věrné duše připravit hostinu. Dasty a Remík měli nakonec štěstí nejen v tom, že je jiní lidé zachránili, ale i v tom, že jsou mladí, ochotní na zlé zapomenout a mnohému se naučit.

Z Dastyho měla být pečínka

Tříletý kříženec labradora Dasty měl skončit jako pečínka! Pomohli mu všímaví sousedé, kteří ho zachránili z chlívku a předali děčínskému útulku.

Dasty je přitom zcela bezproblémový pejsek. Ke spokojenému životu mu stačí vrchovatá miska a mazlení s člověkem, to vyžaduje především. Chce také hodně pohybu na velké zahradě, kde by mohl vládnout, hlídat a vybít svůj temperament.

Dasty je k lidem velmi vstřícný, jen nemá sympatie k psím samcům. Je to silný a zdravý pes, který potřebuje výcvik a fyzicky zdatného majitele. V útulku strádá a stále čeká na toho pravého pána.

Dasty

Volejte 412 510 594 a 605 801 617 - Dasty čeká v útulku v Děčíně.

Talentovaný divoch Remík

Půlročního křížence pudla Remíka přivedli do útulku bezdomovci. Byli na něj zlí. Bál se lidské ruky. Zase ale začal člověku věřit.

Nový domov měl Remík už třikrát, je ale temperamentní a hravý, klidně se zakousne do nohavice. „Už ale úspěšně absolvoval náš výcvikový kurz, bravurně zvládá základní povely, je ovladatelný, bystrý, učenlivý a nebojí se. Za pochvalu a dobrůtku by se přetrhl,“ říká vedoucí útulku Eveline Jahelková.

Rád si hraje s pejsky i dětmi. Bude skvělý v psích sportech. Potřebuje aktivního člověka, který se mu bude věnovat a který mu určí pravidla chování. Tomu bude přítelem do nepohody. „Moc za Remíka prosíme, dejte mu domov. Není nic horšího, než když štěně musí prožít nejkrásnější část svého života v útulku,“ dodává Jahelková.

Remík

Volejte 412 510 594 a 605 801 617Remík čeká v útulku v Děčíně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.