Díky deníku Aha! má mazlivá fenečka nový domov! Esmé se zabydlela v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Díky deníku Aha! má mazlivá fenečka nový domov! Esmé se zabydlela v posteli!

Esmé se od svého nového pána nehne na krok.
Esmé se od svého nového pána nehne na krok. (Aha! – Karel Kopáč)

Mazlivá Esmé okouzlila Přemysla Veselého (42) z Prahy a už se od něj nehne na krok.

„Viděl jsem ji v Aha! a hned jsem volal do útulku, že ji chci,“ svěřil se nový majitel Esmé. Učarovala mu prý na první pohled, protože mu připomíná pejska, kterého měl dříve.

Když jsme se přijeli na Esmé podívat, ležela v posteli. Nadšeně nás ale vyběhla vítat na zahrádku. První setkání s novým páníčkem prý bylo perfektní. Malý problém byl jen s vlakem. „Bála se nastoupit přes mezeru u nástupiště. Uvnitř ji zaujala paní s párkem v rohlíku. To bylo vytí,“ popisoval první společnou cestu Veselý.

Esmé ale uchlácholil sušenkou a z vlaku už pádila statečně sama. Doma hned skočila do »peřin«. „Bude mazlíček, alespoň se má člověk o co starat, má důvod jít domů. Bude se mnou chodit i do práce,“ plánuje páníček Esmé.

Přečtěte si
tenerife
6. 2. 2011 • 08:40

díky Vám za dobrý skutek,že jste si Esme vzal za vlastní,mě se také moc líbila,pejska máme,víme,jaké je to krásné uvítání,když se vracíte domů,přeji Vám i pejskovi vše jen to dobré! Samozřejmě díky i AHA za tuto rubriku,že pomáhá pejskům najít novou rodinu.

dejavu26
5. 2. 2011 • 18:18

Jste skvělý člověk a frajer. Esmé měla obrovskou kliku, že se jí ujal tak báječný člověk.

cherrie8
5. 2. 2011 • 16:37

Tolik moc bych chtěla poděkovat panu Veselému, že dal domov miloučké Esmé. Někteří lidé zvířatům ubližují a druzí, tu naši pošramocenou lidskou reputaci napravují a těm patří nekonečné poděkování! A časopisu Aha fandím od té doby, co zahájil akci na pomoc opuštěným a týraným zvířatům a proto začnu kupovat jeho tištěnou formu. Díky Aháci!!!!!

lilma
5. 2. 2011 • 16:35

Opravdu si vážím toho, že konečně Aha dělá i něco pro opuštěná zvířátka . A pánovi, co si vzal krasnou Esmé, moc děkuji, že se ji ujal. Ještě že jsou i takoví lidé, kteří mají rádi zvířátka a pomáhají jim, když jsou v nouzi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.