Vinná klobása trochu jinak. Tentokrát v těstíčku podle Ivany Černé!
Specialita pro milovníky vinných klobás. Pochoutka nejen k večeři!
POTŘEBUJETE:
800 g vinné klobásy
sůl
mletý čerstvý pepř
80 g hořčice
kurkumu
mletou uzenou papriku
pažitku nebo libeček
2 vejce
solamyl na posypání
100 ml mléka
100 g uzeného strouhaného sýra
JAK NA TO:
Vinnou klobásu zatočíme do spirálek, posypeme solamylem a přichytíme špejlemi. Vejce ušleháme s uzeným strouhaným sýrem, solí, kořením, bylinkami a hořčicí. Klobásku obalíme v těstíčku a pečeme v troubě na plechu vyloženém pečicím papírem dozlatova. Podáváme s opečeným bramborem a červenou naloženou řepou s křenem.