Kamila Moučková zuří (86): Brejchová si vezme tajemství Zahajského popela do hrobu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kamila Moučková zuří (86): Brejchová si vezme tajemství Zahajského popela do hrobu...

Jiří byl v Konrádově opravdu šťastný.
Jiří byl v Konrádově opravdu šťastný. (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara a reprofoto ČT)

Dlouho se netušilo, co herečka Jana Brejchová (74) provedla s popelem svého manžela Jiřího Zahajského. Stěžovala si na to dokonce i hlasatelka Kamila Moučková, která památku svého manželka nemohla nikdy uctít a zapálit u jeho urny aspoň svíčku.

„Ráda bych věděla, kde je Jirka pohřben, abych mu mohla občas přijít zapálit svíčku. Já to ale opravdu nevím,“ posteskla si deníku Blesk legendární hlasatelka Moučková. Ta se Zahajským žila přes 30 let, dokud nepřišla Brejchová a manžela jí přebrala.

Moučková si myslela, že Brejchová měla popel schovaný doma v urně. Ale až teď se podařilo vypátrat, jak to doopravdy bylo. Promluvili starousedlíci z Konrádova, tedy vesničky, kde se nacházela hercova milovaná chalupa. „Jana Brejchová Zahajského rozprášila někde v Konrádově. Jestli na zahradě chalupy, nebo někde na louce, to už ale nevím,“ prozradil Jáchyn Hanauer, majitel hercovy oblíbené restaurace.

Chatu na Kokořínsku ale herečka po smrti manžela prodala, tudíž Kamila Moučková ztratila poslední šanci k tomu, aby svému bývalému zapálila svíčku. Sama dcera Brejchové Tereza popírá, že by její maminka měla urnu doma. K možnému rozptýlení na pozemku chalupy se ale vyjadřovat nechce. „Já o těhle věcech mluvit nechci a ani maminka,“ prohlásila.

 



Přečtěte si
illis
9. 5. 2015 • 11:06

denia Kamila Moučková je sice už starší dáma, ale rozhodně ne dementní a vypadá skvěle . Až Vy budete vypadat v 86 letech jako paní Kamila, vždy upravená, elegantně oblečená a ještě při smyslech, tak potom si pogratulujte . Já zatím mohu gratulovat jen Kamile Moučkové , Vám rozhodně ne . Ano Kamila Moučková nebyla za Jiřího Zahajského vdaná, ale vychovávali společně její dcery. Žili společně 30 let a to je dost dlouhá doba, aby měla snahu zapálit muži svého života svíčku.

denia
18. 8. 2014 • 11:30

Jj,demence jak vyšitá.

denia
18. 8. 2014 • 11:26

Tahle Kamila Moučková je plná zloby,kterou nedokáže zvládnout. To by chtělo delší hospitalizaci na uzavřeném odd.psychiatrie.No tak ji odešel manžel - už před lety.Neměli spolu děti a tak proč tak vyvádí i když už je léta po smrti.Asi ji měl už plné zuby a protože už jiného nenašla stále exhibuje v bulváru.

pelagie
17. 8. 2014 • 11:18

A to chodí i na hroby svých bývalých manželů?? tak to se naběhá ......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.