Vypečená Krbová z Ulice: Zmanipulovala scénáristy! Co udělali s Aničkou Liškovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vypečená Krbová z Ulice: Zmanipulovala scénáristy! Co udělali s Aničkou Liškovou?

„Anička Lišková je úplně jiná než já,“ říká Ljuba Krbová.
„Anička Lišková je úplně jiná než já,“ říká Ljuba Krbová. (TV Nova, ara)

Stálice nekonečného seriálu Ljuba Krbová (56) je v Ulici už devět let a patří k služebně nejstarším hercům. Za tu dobu si už stihla zařídit to, aby jí scénáristé přepsali roli Aničky k obrazu svému.

Podle Ljuby totiž bývala Anička pěkná slípka a ona chtěla hrát silnější ženu. K jejím činům se prý uťáplá povaha vůbec nehodila. „Jsem strašně ráda, že mi scénáristé vyšli vstříc a v tom, že tu puťku domácí trochu emancipovali,“ svěřila se spokojená herečka Blesk tv magazínu.

A proč vlastně roli chtěla přepsat? „Tvrdila jsem, že ženská, která si vezme dítě z děcáku a vychovává ho, tak prostě taková slípka být nemůže. To je v jasném rozporu. Takže ještě jednou díky scénáristům, že mě vyslyšeli. I když pořád je to na Ljubu Krbovou klidná voda.

O odchodu se seriálu zatím herečka neuvažuje. Prý je dobré mít nějakou jistotu a po téměř deseti letech už navíc zná celé osazenstvo. Kolikrát se prý stane, že na ni automaticky všichni křičí: Jé. Anička! Dobrý den paní Lišková!  



Přečtěte si
tyrkys
21. 7. 2014 • 20:39

Seriálová Anička je slípka a nadívaná!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.