Zoufalka Dvořáková: Noid si tři týdny užíval ženské a ona si ho opět tahá do postele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zoufalka Dvořáková: Noid si tři týdny užíval ženské a ona si ho opět tahá do postele!

Noid moc dlouho nesmutnil a rychle si na svátky pořídil utěšitelku.
Noid moc dlouho nesmutnil a rychle si na svátky pořídil utěšitelku. (Foto: Aha! - David Malík, Karel Kopáč, koláž Ahaonline.cz)

Přesně tři týdny trvalo, než se k sobě po dramatickém rozchodu vrátil zpěvák Václav Noid Bárta (33) a modelka Gábina Dvořáková (25). I když Noid opět hlásá, jak je zamilovaný, krátce po rozchodu si z divadla odváděl štíhlou tmavovlásku. A Gábina to nebyla…

Ani ne před měsícem se pár rozcházel. Posledním hřebíčkem do rakve měla být obrovská hádka, při které se prý vzájemně ranili na těch nejcitlivějších místech. Nakonec ale zjistili, že bez sebe nemůžou být.

„Dobře, přiznávám to, jsme s Gábinou zase spolu. Měli jsme nějakou krizi, která se zdála neřešitelná. Po třech týdnech jsme zjistili, že se natolik milujeme, že se dáme zase dohromady. Asi vypadáme jako troubové, že jsme oznamovali rozchod, ale lásce neporučíš,“ vysvětlil Noid Bárta na stránkách Super.cz


A zatímco byl podle všeho stále zamilovaný do Gábiny, po finále StarDance, které proběhlo před Vánoci, si domů odvedl jinou brunetku. A neměl to být jeho jediný "styk s kamarádkou". Náplast za modelku byla holt potřeba? „Gábinka je skvělá holka a já jsem strašně rád, že jsme spolu,“ dodává polepšený Noid.

Otázkou zůstává, kdy se vyplynou na povrch staré křivdy a pár se do sebe zase pustí. Navíc jsou známé depresácká manýry hudebníka a co je dnes, nemusí platit zítra. Podle všeho byla totiž první fatální hádka vyvolána Noidem a je možné, že se do své přítelkyně může brzy pustit znovu.



Přečtěte si
franckajagrova
15. 1. 2014 • 16:14

Už když oznamovali kolem Vánoc rozchod byl to zase jen trik aby se o nich psalo..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.