Studená sprcha pro Brejchovou: Žilková se Zawadskou ji obvinily ze lži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Studená sprcha pro Brejchovou: Žilková se Zawadskou ji obvinily ze lži!

Jak to bylo s údajným přátelstvím? Podle Veronika a Valerie nijak.
Jak to bylo s údajným přátelstvím? Podle Veronika a Valerie nijak. (Foto: Aha! - Marek Pátek, Jiří Černohorský, Dan Černovský, koláž Ahaonline.cz)

Je to sotva pár dnů, co si Hana Brejchová (66), sestra Jany Brejchové (73), postěžovala, že v době, kdy na tom byla nejhůř, se jí zřekly její kamarádky Veronika Žilková (52) a Valerie Zawadská (55). Obě herečky si ale taková slova nenechaly líbit.

„Měla jsem hodně kamarádek, ale poté co mi vyhořel byt, mi ani jedna nezavolala, natož aby mě navštívila. Měla jsem velké přátelství s Veronikou Žilkovou nebo Valérií Zawadskou, obě se na mě vykašlaly,“ postěžovala si Blesku Brejchová, která nejspíš nepočítala s tím, že obě zmiňované dámy na sobě nenechají beze reakce ležet takové obvinění.

Veronika Žilková řekla, že si sester Brejchových nesmírně váží, ale že rozhodně nikdy nepatřila mezi jejich přátele. S Hanou prý jen jednou jely stejným autem z natáčení a pak se párkrát potkaly na nějaké společenské akci. Tam se podle Veroniky jen slušně pozdravily. „Já ani žádné kamarádky nemám. V minulosti mi nejlepší kámoška odloudila manžela a od té doby jsem na přátelství se ženami zanevřela,“ uzavřela pro Blesk Žilková rezolutně.

A stejně se k údajnému přátelství postavila také Valerie Zawadská. Ta prohlásila, že je na tom navlas stejně jako Veronika Žilková, ovšem s tím rozdílem, že se s Hanou Brejchovou pracovně ani nikdy nesetkaly. Kdo asi v téhle podivné „hře“ neříká pravdu? Nejsmutnější na tom všem je fakt, že tohle špinavé prádlo se pere na veřejnosti v době, kdy Jana Brejchová stále bojuje o život.

Autor:  ph

Přečtěte si
imaculatta
17. 10. 2013 • 12:18

Četla jsem,že ta Hana pije, tak potom bych její vyjadřování přešla mlčením. nyní by se měla ona zajímat o sestru. Dnes je hodně lidí rozhádaných, všude závist a všeliké pocity křivdy. Bylo by dobré se umět nad takové pocity povznášet.A když už to fakt nejde, tak si držet případného disociály od těla, aby neškodil. Ale není třeba se nenávidět a vymýšlet si pomluvy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.