Nehoda v pražském Břevnově rozzuřila příbuzné oběti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nehoda v pražském Břevnově rozzuřila příbuzné oběti

Nehoda na Břevnově
Nehoda na Břevnově (Foto: Profimedia)

Zažila šok, ze kterého se nemůže vzpamatovat. Tramvaj jí srazila maminku (†79), ale ona se to dozvěděla až za 12 hodin. Přitom ještě šest hodin po nehodě bojovala matka paní Evy o život.  Zatímco zpráva byla v novinách, ona nic netušila. „Policie nám nic neřekla,“ rozčiluje se pozůstalá.

Nehoda se stala v pondělí v 9 hodin v Břevnově. Důchodkyně byla po střetu v kritickém stavu a záchranáři ji odvezli do nemocnice, kde v 15 hodin zemřela. Zpráva o nehodě se objevila okamžitě na několika webových portálech. „Jen příbuzní nic nevěděli,“ zuří dcera. Policisté v tomto případě podle ní naprosto zklamali.

O smrti se nejbližší příbuzní dozvěděli až ve večerních hodinách, kdy seniorku postrádali. „Postupným obvoláváním nemocnic jsme zjistili, co se vlastně stalo,“ vypráví žena.

„Snažili jsme se rodinu kontaktovat. Bohužel to nebylo v našich silách,“ tvrdí mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Prý postupovali stejně jako vždy. „Děláme maximum pro to, abychom příbuzné vyhledali. Vydáme se do místa bydliště, a pokud nikdo není doma, ptáme se i v okolí. Bohužel někdy nemáme přístup k mobilům,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Autor:  kon

Přečtěte si
denia
13. 11. 2013 • 17:00

A nechtěli byste raději rovnou čip?

lgino1368
13. 9. 2013 • 11:23

Když měl manžel autonehodu, policie mě také nekontaktovala. O Nehodě jsem se dozvěděla náhodou, díky tomu, že jsem volala na manželův mobil, který měla u sebe policie a to, že nehodu nepřežil jsem se dozvěděla asi po hodinovém obvolávání linky 158 následně místního obvodu a zpět na linku 158. Nakonec mi to sdělil policista na manželově mobilu, kam jsem volala po té, co mi odmítali všude říct co se stalo. Přesto, že měl manžel v OP trvalé bydliště, nikdo se nenamáhal přijít nám to sdělit.

riseblaznu
13. 9. 2013 • 10:20

14 dnů jsme hledali otce, který měl úraz a byl převezen do Thomayerovy nemocnice.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.