Petra V. (†21) zabil jeho kamarád: Mrtvý měl na sobě jen trenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petra V. (†21) zabil jeho kamarád: Mrtvý měl na sobě jen trenky!

Zavražděný Petr V.
Zavražděný Petr V. (Foto Aha! – Jiří Čada, Facebook)

Bezvládné tělo Petra V. (†21) našel ve středu v podvečer na břehu rybníka Hajdovec nedaleko Havlíčkova Brodu náhodný návštěvník. Vyučený kuchař ležel zčásti ponořen ve vodě. Přivolaný lékař na těle mrtvého mladíka objevil stopy násilí.

„Čekáme na další výsledky nařízené pitvy,“ nechtěla prozradit bližší informace policejní mluvčí Dana Čírtková. V tu dobu už však kriminalisté vyslýchali zadrženého Vojtěcha D. z Havlíčkova Brodu. Petrova kamaráda...
Oba notně opilí mladíci se údajně na břehu rybníka pohádali. Vojtěch pak Petra nečekaně udeřil, ten se svezl k zemi. Vojtěch na nic nečekal a z místa utekl.

Co napsali přátelé...

„Někdo nalákal Petra do lesa, tam ho zabil a hodil do rybníka. Vzali mu všechny věci a oblečení, zůstal jen v trenkách.“

„Až se najde ten č**ák, co ho zabil, tak ho zabiju...“

Autor:  čad

Přečtěte si
jamal1987
21. 7. 2013 • 09:14

Ty de.b.i.lni senilni dedku, usuzujes ze kouril travu, jen kvuli tomu, ze na fotce vyplazuje jazyk?ty jsi ho znal, ze pises, ze se choval jako cu.r.ak?Vubec jsi toho cloveka neznal, tak nepis!S vojnou tahni do hajzlu, jedine dobre, ze se zrusila, ponevadz by potom po svete pobihalo daleko vic takovejch gum, jako jsi ty!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.